ΤΟΠΙΚΑ

ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι

νοδε-μαγνησίας-η-κοινωνία-θέλει-να-πάμ-445999

“Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι όλοι μαζί χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει πάνω από όλα ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως μας αξίζει”, επισημαίνεται μεταξύ άλλων από τη Διοίκηση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, αναφέρονται τα εξής: “Οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι όλοι μαζί χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει πάνω από όλα ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως μας αξίζει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση, με την εκλογική νίκη της Ν.Δ., δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας, ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Εκφράστηκε η απόφαση των πολιτών να πάρουν τις τύχες της ζωής τους στα χέρια τους, η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, Ζέττα Μακρή, Θανάση Λιούπη, Κώστα Μαραβέγια και παράλληλα ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους. Συγχαρητήρια επίσης για τον αγώνα συνολικά όλων των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο Μαγνησίας για την πολύ καλή συνεργασία, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα εκλογικά κέντρα για τη διασφάλιση του αποτελέσματος.

Η δουλειά που μας περιμένει τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Θα είμαστε δίπλα στον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς με τη σειρά μας στο δύσκολο έργο του.

Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου