Ομαδικό εργαστήριο για ανέργους στην Αργαλαστή

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-08, 15:14:06
Ομαδικό εργαστήριο για ανέργους στην Αργαλαστή

Ομαδικό εργαστήριο για ανέργους στην Αργαλαστή διοργανώνεται αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου. Το εργαστήριο υλοποιείται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Όλες οι υπηρεσίες και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται δωρεάν προς τους πολίτες και διέπονται από τον κώδικα δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Διά Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δηλώσεις συμμετοχής διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή (πλησίον ΚΕΓΕ), τηλ. 24230-55006, email: kkdimos.notiopelio@gmail.com. Αρμόδιοι επικοινωνίας Βαλσάμη Μαρκέλλα, Τσουράπα Ελένη, διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ.: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr, thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2423055006.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=