ΤΟΠΙΚΑ

Σακκόπουλος: Στην ασφάλεια των πολιτών δεν χωρούν εκπτώσεις

σακκόπουλος-στην-ασφάλεια-των-πολιτώ-450025

Μια συμβολική επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Σακκόπουλος εκφράζοντας βαθιά εκτίμηση για το έργο της.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο κ. Σακκόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη αναφέρει: «Για την Αστυνομία μας η ασφάλεια των πολιτών εμπεδώνεται με την παρουσία της στους δρόμους. Το κράτος όμως οφείλει με κάθε τρόπο και κάθε θυσία να φροντίζει για την ασφάλεια των ανθρώπων που παίζουν για μας την δική τους ζωή κορώνα -γράμματα. Κράτος είμαστε όλοι εμείς και εκπτώσεις στην Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία, την Παιδεία και την Υγεία δεν χωρούν. Δυστυχώς αυτοί οι τομείς χτυπήθηκαν περισσότερο τα χρόνια της κρίσης μέσα από λάθος πολιτικές και λάθος προτεραιότητες.

Όταν το έγκλημα καλπάζει, η Αστυνομία δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με «σφεντόνες» .

Είναι απαράδεκτο που αστυνομικοί για να προστατεύσουν την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα αναγκάζονται να αγοράζουν μόνοι τους ακόμα και τον βασικό τους εξοπλισμό. Είμαι δίπλα τους σε έναν αγώνα χωρίς εκπτώσεις στο κρίσιμο και σπουδαίο έργο τους.

Μια σύγχρονη Αστυνομία εκτός από το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό που πρέπει να στελεχώνει τις μάχιμες υπηρεσίες, πρέπει να είναι θωρακισμένη και με τα κατάλληλα μέσα που θα ενισχύουν την αποτελεσματικότητά της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου