ΤΟΠΙΚΑ

Τρύφων Ε. Πλαστάρας: «Πάμε Μαζί για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο»

τρύφων-ε-πλαστάρας-πάμε-μαζί-για-να-χ-450077

Τονίζει σε ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής

Σε ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί συμπατριώτες,

Αύριο Κυριακή 7 Ιουλίου οι πολίτες οδηγούνται στις κάλπες για να επιλέξουν την επόμενη Κυβέρνηση του τόπου. Είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση από το 2010 που η χώρα μπήκε στη μέγγενη της μνημονιακής κρίσης. Για αυτό και το διακύβευμα είναι η επιστροφή της λογικής στη χώρα. Όλοι εμείς στο Κίνημα Αλλαγής και στο ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που χρειάστηκε πράξαμε το καθήκον μας πληρώνοντας μάλιστα δυσανάλογα μεγάλο πολιτικό κόστος, στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα από τον γκρεμό που την είχε ρίξει η γαλάζια διακυβέρνηση του κ. Καραμανλή.

Σήμερα το μόνο που οφείλουμε να δούμε μπροστά μας είναι οι ανάγκες της χώρας. Να αναπτυχθεί και να ξαναβρεί το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας που με την κυβερνώσα παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταρρακωθεί. Η δημοκρατική παράταξη πατά γερά στα πόδια του, έχοντας ως παρακαταθήκη το πλούσιο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και προσεγγίσει με εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα το μέλλον του τόπου.

Η Μαγνησία δοκιμάζεται σκληρά. Στα 4,5 χρόνια του κ. Τσίπρα χάθηκε σχεδόν το 1/3 του εισοδήματος στο νομό μας. Από αυτή τη δραματική εξέλιξη πηγάζει η ανεργία, η φτώχεια, η ασφυξία της τοπικής αγοράς και το φευγιό των νέων μας στο εξωτερικό που θεριεύει αντί να καταλαγιάζει.

Όμως υπάρχει άλλος δρόμος που οδηγεί σε νέες πηγές εισοδημάτων και εργασίας και εκεί οφείλουμε να στραφούμε χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.

Ο πρωτογενής τομέας και ο δευτερογενής τομέας με τις μεγάλες δυνατότητες και την ιστορική παράδοση στη μεταποίηση και το μέταλλο πρέπει να ενισχυθεί αποφασιστικά. Η γεωγραφική μας θέση με συγκεκριμένα μεγάλα έργα μεταφορών είναι το μεγάλο συγκριτικό μας πλεονέκτημα γιατί καθιστά τον τόπο μας ελκυστικό για επενδύσεις σε συνδυασμό με τη «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού που μπορούν να κάνουν τον Βόλο και τη Μαγνησία τόπο προορισμό 12 μήνες το χρόνο.

Απαιτούνται συγκεκριμένες ρήξεις και τομές. Πρέπει να γίνουν δυναμικές επιλογές που ανοίγουν νέους δρόμους για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο αύριο τόσο για την οικογένεια μου όσο και για τον τόπο μου. Ήμουν , είμαι και θα είμαι σταθερός στις απόψεις και τα πιστεύω μου. Στάθηκα και θα συνεχίσω να στέκομαι στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑ.ΣΟ.Κ, κάθε στιγμή .

Δέσμευση μου η διεκδίκηση λύσεων και όχι η αναπαραγωγή υποσχέσεων!! Στις 7 Ιουλίου αποφασίζετε για το μέλλον της Ελλάδας. Επιλέγετε το μοντέλο διακυβέρνησης που επιθυμείτε για τον τόπο μας.

Ψηφίζοντας Κίνημα Αλλαγής, δίνετε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Επιλέγοντας με τη ψήφο σας εμένα για να εκπροσωπήσω τη Μαγνησία στο ελληνικό κοινοβούλιο, δυναμώνετε τη φωνή σας και προκρίνετε την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας. Είμαι νέος με όρεξη και πυγμή ! Έχω όρεξη να προσφέρω στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Αυτό θα κάνω και τώρα μαζί με εσάς για όλους εμάς.

Καμιά δύναμη δεν είναι μεγαλύτερη από τη συλλογική μας θέληση.

Σε αυτόν τον ανυποχώρητο και δίκαιο αγώνα για την ανόρθωση της Μαγνησίας δηλώνω παρών και ζητώ την στήριξή σας.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για να βάλουμε τέλος στο τέλμα που ζούμε.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον Βόλο, τον Αλμυρό και ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Μαγνησία, στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο Νότιο Πήλιο, στη Ζαγορά και το Ανατολικό Πήλιο, στις Βόρειες Σποράδες.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους και κυρίως για τη νέα γενιά”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου