ΤΟΠΙΚΑ

Κοινή δέσμευση για εποικοδομητική συνεργασία στη συνάντηση Κ. Αγοραστού- Μ. Μιτζικού

κοινή-δέσμευση-για-εποικοδομητική-συ-450348

Τηδιάθεση για στενή και εποικοδομητική συνεργασία επιβεβαίωσαν στην προχθεσινή συνάντησή τους ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο νέος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός. Στη διάρκεια της συνάντησής τους τέθηκαν οι προτεραιότητες για την υλοποίηση μιας σειράς έργων στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, με τον κ. Μιτζικό να τονίζει πως «πρέπει να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος».

Πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Μιτζικό στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα είναι το θέμα του πόσιμου νερού. Όπως ανέφερε στον κ. Αγοραστό «θα προχωρήσει στην κατάρτιση σχεδίου δράσης για την βελτίωση της ποιότητας με την υλοποίηση έργων αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης, καθώς και παρεμβάσεων για να υπάρχει επάρκεια νερού όλο τον χρόνο. Θέλουμε τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς αυτή την κατεύθυνση και ο κ. Αγοραστός με διαβεβαίωσε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας» ανέφερε ο νέος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου.

Επίσης, ο κ. Μιτζικός ζήτησε τη συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την υλοποίηση έργων οδοποιίας και ανάπλασης των λιμανιών.

«Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου θα εκμεταλλευτεί κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχει διαρκής επαφή και συνεργασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα των υποδομών και ο κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση» προσέθεσε ο κ. Μιτζικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου