ΤΟΠΙΚΑ

ΟΝΝΕΔ Βόλου: Ενας ήλιος ενότητας, σιγουριάς ανατέλλει

οννεδ-βόλου-ενας-ήλιος-ενότητας-σιγου-450587

Κάλεσμα προς όλους τους φίλους και τις φίλες της Οργάνωσης να προσέλθουν στις κάλπες την 7η Ιουλίου απευθύνει η ΟΝΝΕΔ Βόλου.

«Στις 26 Μαΐου στο Νομό Μαγνησίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα κάναμε το πρώτο βήμα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή» σημειώνει η ΟΝΝΕΔ Βόλου.

«Σε τρεις ημέρες από σήμερα καλούμαστε να αποφασίσουμε για τη ζωή μας, για την οικογένεια μας, για τη Μαγνησία μας και να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα!

Μόνο εάν αυτή την Κυριακή δώσουμε ισχυρή εντολή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να κάνει πράξη το σύνθημα της «Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα»», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακόμη σημειώνει: «Εμείς ως ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό καλή επιτυχία και να συγχαρούμε όλους τους υποψηφίους βουλευτές για τον αγώνα που δώσανε κατά την προεκλογική περίοδο με στόχο την αυτοδυναμία της παράταξης μας.

Ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια της Ελλάδας με 8 εξαιρετικούς υποψηφίους που σίγουρα αξίζουν την ψήφο σας. Η Νίκη της γενιάς μας αλλά και όλων των Ελλήνων είναι κοντά!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου