ΑΛΜΥΡΟΣ

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Αλμυρό

κεντρική-προεκλογική-συγκέντρωση-το-450605

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Αλμυρό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου. Χαιρετισμό απεύθυνε η υποψήφια βουλευτής Ακριβού Μυρτώ, δίνοντας βάρος στην επιλογή των νέων που έχοντας δει όλες τους πιθανούς συνδυασμούς κυβερνήσεων, τους κάλεσε “να επιλέξουν με βάση τις ανάγκες τους και όχι με τη λογική του μικρότερου κακού που μας έφερε το τρίτο μνημόνιο, να στηρίξουν το ΚΚΕ”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Στεργίου Κώστας καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει το ΚΚΕ γιατί -όπως επεσήμανε- “είναι το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει αυτήν την πολιτική και μέσα στην Βουλή αλλά και στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς, να μην πέσει στις παγίδες κομμάτων που εμφανίζονται από το πουθενά και εξαφανίζονται και κάλεσε τον λαό την επόμενη των εκλογών να συμπορευτεί και να παλέψει μαζί με το ΚΚΕ για τις δικές του ανάγκες”.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι βουλευτές Στεργίου Κώστας, Ακριβού Μυρτώ και ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Τζουμάκης Δημήτρης περιόδευσαν στην Ευξεινούπολη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου