ΤΟΠΙΚΑ

Γεννηματά στον Βόλο: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η κρίσιμη ψήφος για πολιτική σταθερότητα

γεννηματά-στον-βόλο-η-ψήφος-στο-κιναλ-ε-451185

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι και επαγγελματίες της Νέας Ιωνίας σήμερα στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά, συνοδευόμενη από τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας και στελέχη του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ., περιόδευσε σε κεντρική περιοχή της Νέας Ιωνίας και συνάντησε πολίτες με τους οποίους συνομίλησε.

Σε δηλώσεις της αργότερα, χαρακτήρισε τις προσεχείς εκλογές της Κυριακής εξαιρετικά κρίσιμες και επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες καλούνται την Κυριακή να πάρουν σημαντικές αποφάσεις στην κάλπη, όμως η πιο κρίσιμη ψήφος σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ. Γιατί μονάχα εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ.”.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως “η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα”. Και επανέλαβε πως μονάχα το κόμμα της μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την ομαλότητα στον τόπο.

Οπως είπε “Η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί από μόνη της. Για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί ποτέ η χώρα στην κίνδυνο της ακυβερνησίας απαιτούνται στην επόμενη Βουλή 200 Βουλευτές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ”.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ακόμη με έμφαση πως “Για να φύγει η χώρα μπροστά επιτέλους δεν χρειάζεται άλλη πόλωση, άλλο διχασμό, άλλο αυτό το κλίμα της τοξικότητας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε και απογοήτευσε ως Κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον καθοριστικό ρόλο ούτε στην αντιπολίτευση. Τον έχουμε εξάλλου γνωρίσει ξέρουμε ότι θα είναι με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και η Ελλάδα θα καίγεται ξανά”.

“Η λογική μπορεί να επιστρέψει στην χώρα με την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ. Ερχόμαστε δυνατά. Είμαστε έτοιμοι. Εμπιστευτείτε μας. Ραντεβού με το ΚΙΝΑΛ στην κάλπη την Κυριακή”, κατέληξε στις δηλώσεις της η κ. Γεννηματά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου