ΤΟΠΙΚΑ

Λίγες οι ελπίδες παραμονής της ομάδας, περισσότερες για να μείνει Ο Στ. Διαμαντόπουλος

λίγες-οι-ελπίδες-παραμονής-της-ομάδας-851206

Τις οποίες μαθηματικές ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία θα παίξει την Κυριακή στην Καλλιθέα και γενικότερα στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής η Νίκη, επιδιώκοντας καταρχήν μόνο νίκες αλλά και στραβοπατήματα των άλλων ομάδων, ενώ πάνω απ όλα θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο μια όχι καλή χρονιά, κυρίως για τον κόσμο της, κάνοντας πάντως από τώρα προγραμματισμό για ένα καλύτερο αύριο.
Στην ύστατη προσπάθεια που θα κάνει η Νίκη το ζητούμενο είναι να υπάρχει πίστη και να έχουν ξεχασθεί όλες οι προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες, είτε προέρχονταν από αδικίες είτε από ατυχίες, κυρίως στην έδρα όπου χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που μέτρησαν διπλοί καθώς ωφέλησαν άλλες ομάδες…
Στην μάχη της ύστατης προσπάθειας παραμονής θετικό για τη Νίκη μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει αδιάφορους αντιπάλους σε αντίθεση με άλλες ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου και θα δώσουν και μεταξύ τους αγώνες.
Η Νίκη έχει να παίξει την Κυριακή στην Καλλιθέα που δεν έχει ελπίδες ανόδου, θα υποδεχθεί το σωμένο Χαϊδάρι, θα παίξει στην επίσης αδιάφορη Καλαμάτα και στο φινάλε θα υποδεχθεί την Βέροια που θα έχει κερδίσει άνοδο.
Πέρα από το ματς της Κυριακής και τη συνέχεια στη Νίκη γίνεται συζήτηση για προγραμματισμό και ξεκαθάρισμα.
Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση να παραμείνει και τη νέα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού οι διοικούντες εκτιμούν πολλά πράγματα στον Μακεδόνα προπονητή. Πρώτα απ’ όλα ότι έχει την ικανότητα να «χτίζει» μια ομάδα από την αρχή, ενώ κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ταυτόχρονα του αναγνωρίζεται το ότι δεν φοβήθηκε να αναλάβει τη Νίκη σε πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο και βελτίωσε την εικόνα της ομάδας σε σημαντικό βαθμό, έστω αν ήδη είχε χαθεί πολύτιμο έδαφος από τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Διαμαντόπουλος φέρεται θετικός στο να μείνει αλλά περιμένει να υπάρχουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις, αφού αρκετές φορές έχει επισημάνει ότι, αν διοικητικά υπήρχε μεγαλύτερη συμπαράσταση, τότε όλα θα ήταν καλύτερα.

Πέρα από το θέμα προπονητή την ΠΑΕ απασχολεί και το έμψυχο υλικό της επόμενης περιόδου.
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις για την λύση συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών που ήρθαν τον Ιανουάριο και δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Πρώτοι θα ανοίξουν την πόρτα οι Γκιόροκ και Βούζελα. Προς αυτόν τον σκοπό βρίσκεται στον Βόλο ο Μάριο Μπόνιτς, που σε συνεργασία με τον Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Σταμουλάκη θα συζητήσουν με τους παίκτες σε φιλικά πλαίσια και θα λάβουν αποφάσεις και για άλλους. Σε αυτούς που βαδίζουν προς την έξοδο συμπεριλαμβάνεται και ο Ζέζελι που είναι δανεικός και επιστρέφει στον Πανιώνιο.
Στο μεταξύ τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία είναι αρκετά εν όψει της συνάντησης με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν ο Δημήτρης Μπαλάφας, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες την περασμένη Κυριακή και ο Μπάμπης Πιττάκας, ο οποίος παντρεύεται στην Κύπρο και πήρε άδεια.
Από κει και πέρα από τραυματισμό ταλαιπωρούνται οι Τζουλιάνο, Αφόνσο και Άρτσε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου