ΤΟΠΙΚΑ

Κατέσχεσαν σε ένα εξάμηνο 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

κατέσχεσαν-σε-ένα-εξάμηνο-2-κιλά-ακατέρ-452922

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Κατέσχεσαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 κάνναβη βάρους άνω των δύο κιλών. Συγχαρητήρια στους λιμενικούς του Γραφείου Ασφαλείας/Περιφερειακές Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου εκφράζει ο πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας (ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας) Κώστας Κυράνης για τις επιτυχίες τους κατά των ναρκωτικών.

Η Ε.Π.Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στους συναδέλφους της στο Γραφείο Ασφαλείας /ΠΟΔΙΝ για τις διαρκείς επιτυχίες τους κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

«Είναι αξιοθαύμαστη η συχνότητα των επιτυχιών στο τρέχον έτος τονίζοντας ότι σε εβδομαδιαία βάση από τις αρχές του χρόνου το αρμόδιο του Κ.Λ. Βόλου καταγραφεί και μία επιτυχία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα οι λιμενικοί έχουν εξιχνιάσει 16 υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών συλλαμβάνοντας 18 άτομα. Κατά το τελευταίο εξάμηνο κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.030,8 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 0,8 γραμμαρίου και 2 τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης αναμειγμένα με καπνό.

Ακόμη, κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25,5 γραμμαρίων, 16 δισκία XANAX, 6 δισκία STEDON, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 ζυγαριά ακριβείας και 4 τρίφτες κάνναβης.

«Η επαγγελματική συνεργασία του εξειδικευμένου προσωπικού και η προσήλωση στη πάταξη των εγκληματικών ενεργειών, με τη συνδρομή του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου αλλά και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Βόλου έχει φέρει αποτελέσματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι ως συνάδελφοι εμάς αλλά και οι πολίτες ασφαλείς από τη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών», προσθέτει ακόμη ο κ. Κυράνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου