ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοσέλιδο υπερηφάνειας στο attitude για Βολιώτη χορευτή

πρωτοσέλιδο-υπερηφάνειας-στο-attitude-για-βο-453415

Ο Βολιώτης χορευτής με τη διεθνή πλέον καριέρα σε μια τρυφερή φωτογράφηση με τον πατέρα του στο μεγαλύτερο LGBTQ περιοδικό

Την πιο γλυκιά και πιο ειλικρινή του συνέντευξη, όπως ο ίδιος παραδέχεται, έδωσε πρόσφατα ο Βολιώτης χορευτής και χορογράφος με τη διεθνή καριέρα Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του για το εξώφυλλο του LGBTQ βρετανικού περιοδικού attitude.

Ο Βολιώτης που ξεκίνησε τα πρώτα του χορευτικά βήματα από τη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου και έφθασε σήμερα να δίνει παραστάσεις στη Βασιλική Οπερα του Λονδίνου στο Covent Garden, δίνει με τη φωτογράφισή του μαζί με τον πατέρα του ένα ακόμη μάθημα ζωής, κατά της ομοφοβίας και υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Βολιώτης «κύκνος» επιλέχθηκε ανάμεσα από εκατοντάδες υποψηφίους να συμμετέχει στο αφιέρωμα της επετείου των 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall στη Νέα Υόρκη, που σηματοδότηση την έναρξη των pride κινημάτων σε όλον τον κόσμο. Στο καλοκαιρινό τεύχος του μεγαλύτερου LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Questionning) βρετανικού περιοδικού attitude, ο Στέφανος Δημουλάς πρωταγωνιστεί σε ένα από τα 25 διαφορετικά εξώφυλλα του Pride Issue περιοδικού. Τόσα, 25 είναι και τα χρόνια της έκδοσής, για κάθε ένα από τα οποία υπάρχει και μία συνέντευξη από έναν διαφορετικό εκπρόσωπο της LGBTQ κοινότητας.

Στη φωτογραφία του εξώφυλλου, ο Στέφανος Δημουλάς δέχεται ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο από τον πατέρα του, Νεοπτόλεμο που τον αγκαλιάζει. Εκείνος χαμογελά με ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

«Ηταν η πιο γλυκιά, πιο ειλικρινής συνέντευξη που έχω δώσει ποτέ. Μια μέρα που θα θυμάμαι για πάντα. Στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου LGBTQ περιοδικού της Βρετανίας, με την «έγκριση του μπαμπά μου για τη ζωή που έχω επιλέξει», σχολιάζει ο Στέφανος Δημουλάς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στην οποία φιλοξενεί το πρωτοσέλιδο του attitude.

Όπως εξηγεί στην ίδια ανάρτηση, ο πατέρας του πέταξε από την Ελλάδα στο Λονδίνο για δύο ημέρες, προκειμένου να συμμετέχει στην συνέντευξη για την ισότητα των φύλων, την ευαισθητοποίηση σε θέματα καταπάτησης ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον αγώνα εναντίον της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιφοβίας. «Είμαι τόσο τυχερός που έχω μια οικογένεια τόσο υποστηρικτική. Μία μαμά και ένας μπαμπάς που με αγάπησαν και τους αγάπησα όπως ακριβώς είναι. Με έκαναν περήφανο και τους έκανα περήφανους», προσθέτει στον λογαριασμό του ο Στέφανος Δημουλάς, τον οποίο ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ έχει φιλοξενήσει σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για την διεθνή του καριέρα που ξεκίνησε από τον Βόλο και θυμίζει… παραμύθι.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου