ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα στη Μονάδα Χημειοθεραπείας

επίσκεψη-τρύφωνα-ε-πλαστάρα-στη-μονάδ-453818

«Επιβεβλημένη η δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αίτημα δημιουργίας Ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Βόλου και τμήματος ακτινοθεραπείας των ασθενών που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται καθημερινά σε άλλες πόλεις για το πρόγραμμα θεραπείας που απαιτείται, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Τρύφωνας Ε. Πλαστάρας στον επιστημονικά υπεύθυνο της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου Γιώργο Ρήγα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους .

Ο κ. Πλαστάρας ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός σ’ ότι χρειαστεί προκειμένου η Πολιτεία να συνειδητοποιήσει, πως η συγκεκριμένη μονάδα χρειάζεται ουσιαστική υποστήριξη.

Επέκρινε δε την πολιτική ηγεσία του υπ. υγείας και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την αδιαφορία που έχει επιδείξει σ΄ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.

Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, λόγω της υπέρμετρης φορολόγησης άκουσε από κατοίκους των χωριών του Πηλίου, όπου περιόδευσε τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής επεσήμανε πως το Σχέδιο «Ελλάδα» του ΚΙΝΑΛ, θέτει ως τον βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της χώρας, τον πρωτογενή τομέα με τη βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτών, με μείωση του κόστους παραγωγής και αφορολόγητο στις επιδοτήσεις και τη μείωση του ΦΠΑ στους αγρότες στο 13%, πράγμα για το οποίο δεσμεύθηκε πρόσφατα και η Πρόεδρος του κόμματος.

Χθες ο υποψήφιος βουλευτής είχε συναντήσεις με εργαζόμενους διαφόρων κλάδων και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για διάφορα εργασιακά θέματα. «Τα εργασιακά δικαιώματα κατοχυρώθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πλέον το Κίνημα Αλλαγής είναι η προοδευτική εκείνη δύναμη που εγγυάται με κάθε τρόπο τη διαφύλαξή τους. Σε αυτό θα έχουμε στο πλευρό μας τους εργαζόμενους, την κοινωνία, αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι παράλληλα και ψήφος στην στήριξη των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων , αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και της Δεξιάς, τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλαστάρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου