ΤΟΠΙΚΑ

Παραίτηση με αιχμές του Ιωσήφ Παλάντζα από τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ

παραίτηση-με-αιχμές-του-ιωσήφ-παλάντζ-453936

Παραίτηση Ιωσήφ Παλάντζα από τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ με αιχμές ακόμη και εναντίον συναδέλφων του που τους χαρακτηρίζει «Δούρειους Ιππους», οι οποίοι «παίζουν το παιχνίδι για την πτώχευση της επιχείρησης».

Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο κ. Παλάντζας καταφέρεται εναντίον της δημοτικής αρχής και προσωπικά εναντίον του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, αλλά και εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ:

«Είναι ξεκάθαρη η βούληση του Αχιλλέα Μπέου και το τι θέλει να κάνει με τη ΔΕΥΑΜΒ. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΜΒ θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε πολύ σύντομα δύσκολα προβλήματα, προβλήματα τα οποία θα έχουν στόχο ακόμη και την απώλεια των θέσεων εργασίας μας! Με την αποτροπή της εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ από την εμμονή του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, σε δεύτερο πλάνο, το Plan B, όπως έχει δηλώσει ότι διαθέτει ο δήμαρχος Βόλου, είναι η πτώχευση της ΔΕΥΑΜΒ!

Η πτώχευση της ΔΕΥΑΜΒ γίνεται εκ του νόμου σε περίπτωση τριών χρόνων αρνητικών ισολογισμών. Με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΥΑΜΒ, με μεγαλύτερο αυτό της ΕΡΓΗΛ, είναι σίγουρη η πτώχευση της με μαθηματική ακρίβεια.

Σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα έχουμε κληθεί και να αποδείξουμε τη θέληση για προστασία των θέσεων εργασίας.
Απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα ο σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ πέτυχε να «χτίσει» συμμαχίες με την κοινωνία του Βόλου και ενεργούς πολίτες. Να πείσει με νομικά επιχειρήματα δημοτικούς συμβούλους και βουλευτές του νομού Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου