ΤΟΠΙΚΑ

Ηθελε σεξουαλική επαφή με 11χρονη!

ηθελε-σεξουαλική-επαφή-με-11χρονη-851206

Θύμα ασελγών πράξεων φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία των γονέων της στην αστυνομία να έπεσε, ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 11 ετών. Η μικρή εξιστόρησε στους γονείς της ότι ένας συνταξιούχος, ηλικίας 74 ετών, την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, τη θώπευε και τη φιλούσε, ενώ την απείλησε ότι θα τη χτυπήσει, εάν δεν παρέμενε ήσυχη, ώστε να έχουν σεξουαλική επαφή!

Το επαίσχυντο περιστατικό σημειώθηκε στο Στεφανοβίκειο την περασμένη Πέμπτη. Οι γονείς της ανήλικης αλβανικής υπηκοότητας κατευθύνθηκαν χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, υποβάλλοντας μήνυση. Πιθανότατα η μικρή κορούλα τους φοβήθηκε να τους ενημερώσει νωρίτερα για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του ηλικιωμένου συνταξιούχου, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να ξεφύγει.

Η δικογραφία σχηματίστηκε χθες από το Α.Τ. Βελεστίνου σε βάρος του ημεδαπού 74χρονου, κατοίκου Στεφανοβικείου, τον οποίο βαρύνουν οι κατηγορίες της αποπλάνησης ανήλικης, της απειλής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε προχθές από τους γονείς της 11χρονης, στις 16 Ιουνίου, περίπου στις 9 το βράδυ, στο Στεφανοβίκειο ο ηλικιωμένος οδήγησε την ανήλικη στην αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας και προέβη σε ενέργεια ασελγών πράξεων σε βάρος της (θωπείες, φιλιά κ.λ.π). Την απείλησε δε ότι θα χειροδικήσει εναντίον της προκειμένου να ενδώσει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί του, χωρίς ευτυχώς αποτέλεσμα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου