ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μαγνησία περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

στη-μαγνησία-περιοδεύει-σήμερα-ο-κυρι-454570

Επίσκεψη σε Ν. Αγχίαλο και Αλμυρό, περιοδεία στην αγορά του Βόλου και συνάντηση με πολίτες στο καφέ «Πουέρτο» στις 13.30 περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ

Στον Βόλο σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, όπου υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Επόμενος σταθμός για τον κ. Μητσοτάκη θα είναι η πόλη του Αλμυρού, αλλά και η Νέα Αγχίαλος, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας στις 13.00 θα περιοδεύσει στην αγορά του Βόλου. Στις 13.30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με πολίτες και θα μιλήσει μαζί τους στο καφέ «Πουέρτο» στην παραλία (Κουμουνδούρου – Αργοναυτών). Στις 18.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Μακρινίτσα, όπου επίσης θα συναντηθεί με πολίτες της περιοχής.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους στις 20.30 στο θεατράκι, που βρίσκεται στον χώρο του Ενυδρείου στην περιοχή του Αναύρου.

Δολιοφθορά στο εκλογικό κέντρο καταγγέλλει η ΝΟΔΕ

Χθες η ΝΟΔΕ Μαγνησίας κατήγγειλε την «αποκαθήλωση» τριών αεροπανό που είχαν αναρτηθεί στις κολόνες έξω από το εκλογικό κέντρου του κόμματος τοπικά στην οδό Δημητριάδος 178.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας επισημαίνονται τα εξής: «Σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος 178, κατά το οποίο οι γνωστοί -άγνωστοι αφαίρεσαν όλες τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου.

Σε κάποιους δεν αρέσει το ήπιο πολιτικό κλίμα, το οποίο έχει επιβάλει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθούν να πολώσουν και να δυναμιτίσουν την πολιτική ζωή του τόπου γυρνώντας μας δεκαετίες πίσω. Έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.

Καταγγέλλουμε ευθέως, ότι πρόκειται για δολιοφθορά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και εντάσεων και γι’ αυτό ήδη καταθέσαμε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα στέλνοντας όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου