Στον Εισαγγελέα η ΝΟΔΕ Μαγνησίας για δολιοφθορά στο εκλογικό κέντρο του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-01, 19:36:47
Στον Εισαγγελέα η ΝΟΔΕ Μαγνησίας για δολιοφθορά στο εκλογικό κέντρο του Βόλου

Δολιοφθορά από αγνώστους στο εκλογικό κέντρο της στον Βόλο καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ και αναφέρει ότι για το περιστατικό θα προσφύγει στον Εισαγγελέα, ζητώντας την διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ αναφέρονται τα εξής:

"Σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019 στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος 178, κατά το οποίο οι γνωστοί-άγνωστοι αφαίρεσαν όλες τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου.

Σε κάποιους δεν αρέσει το ήπιο πολιτικό κλίμα, το οποίο έχει επιβάλλει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθούν να πολώσουν και να δυναμιτίσουν την πολιτική ζωή του τόπου γυρνώντας μας δεκαετίες πίσω. Έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.

Καταγγέλλουμε ευθέως, ότι πρόκειται για δολιοφθορά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και εντάσεων και γι’ αυτό ήδη καταθέσαμε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα στέλνοντας όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών".

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=