ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Αναστασίου: Αγωνία για την υποστελέχωση και την εργασιακή ανασφάλεια σε Νοσοκομείο και Περιφέρεια

γ-αναστασίου-αγωνία-για-την-υποστελέχ-454953

Στο Νοσοκομείο, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και στην αγορά του Βόλου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου.

Τόσο στο Νοσοκομείο -όπου περιόδευσε μαζί με τον ανθυποψήφιό του γιατρό Φώτη Χατζηδημητρίου-, όσο και στην συνεργασία που είχε με την Δ.Κολυνδρίνη, στο επίκεντρο βρέθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης τμημάτων και νευραλγικών τομέων του δημόσιου τομέα, καθώς και η αγωνία των συμβασιούχων εργαζόμενων που καλύπτουν υπαρκτές ανάγκες για το εργασιακό τους μέλλον.

Ο κ. Αναστασίου στο διάλογο ειδικότερα που είχε με τους γιατρούς και τους λοιπούς εργαζόμενους στο Νοσοκομείο όπου τα προβλήματα υποστελέχωσης είναι οξυμένα, επεσήμανε την ανάγκη εκλογής βουλευτή της δημοκρατικής παράταξης στο νομό, δεσμευόμενος παράλληλα για την στήριξη κάθε δίκαιου αιτήματος στην κατεύθυνση υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων, της ενίσχυσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό με στόχο πάντα την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τον υποψήφιο βουλευτή συνόδευε στην περιοδεία του ο αδερφός του Λεωνίδας Αναστασίου, συνδικαλιστής – πρώην Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου