ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά εξαγγελιών Τσίπρα από την Ζαγορά [photos]

σειρά-εξαγγελιών-τσίπρα-από-την-ζαγορ-456253

Μέτρα για την ενίσχυση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας, αλλά και των Αγροτικών Συνεταιρισμών εξήγγειλε σήμερα το μεσημέρι από την Ζαγορά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από Υπουργούς και Υφυπουργούς, από τους Βουλευτές και υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, όπου είχε συνάντηση με την Διοίκηση και εργαζομένους.

Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός εξήρε τη δράση και την λειτουργία του Συνεταιρισμού, ενώ προχώρησε και σε εξαγγελίες μέτρων υπέρ των αγροτών.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Τσίπρας, στο πρόγραμμα του κόμματός του περιλαμβάνεται η ίδρυση Αναπτυξιακής Αγροτικής Τράπεζας.

Επιπλέον, εξήγγειλε τη μείωση του κόστους των κτηνοτροφικών και αγροτικών φαρμάκων, τη μείωση της φορολογίας των Αγροτικών Συνεταιρισμών και τη μείωση της τιμής του πετρελαίου για τους αγρότες.

Τα μέτρα αυτά, όπως υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, είναι πλήρως κοστολογημένα και μπορούν να εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές τόνισε: “πήραμε το μήνυμα των Ευρωεκλογών” και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ζητά από τον λαό να του δώσει “την πρώτη ευκαιρία”, είπε χαρακτηριστικά, γιατί -όπως διευκρίνισε- “τώρα ξεκινάμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας”.

Εξαπέλυσε ακόμη επίθεση στην ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε περιλαμβάνει πολλές παγίδες και κάλεσε τον λαό να μην πέσει στην “παγίδα” της ΝΔ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου