ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Το ΚΚΕ προσπαθεί να υπονομεύσει την αποψινή συγκέντρωση με ομιλητή τον Αλ.Τσίπρα

συριζα-μαγνησίας-το-κκε-προσπαθεί-να-υ-456490

Με αφορμή χθεσινή ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ με την οποία καταγγέλλονταν ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “κατέβασαν” τις αφίσες του ΚΚΕ από δρόμους του Βόλου, από την Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Το ΚΚΕ μπροστά στην διαπίστωση της μείωσης της επιρροής του στον Νομό Μαγνησίας και γενικότερα, επιχειρεί να σαμποτάρει την σημερινή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με ομιλητή τον Πρωθυπουργό, σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.

Χτες εξέδωσε ψευδέστατη ανακοίνωση ότι δήθεν, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασαν τις αφίσες του .

Δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους πρακτι Αλ.Τσίπρακές και δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να προκαλέσουμε ζημιά στο ΚΚΕ. Εξ άλλου αυτό, το κάνει με επιτυχία από μόνο του.

Η ανακοίνωση ήταν άλλοθι για να επιτεθεί με μανία στις αφίσες που πρόβαλαν την ομιλία του πρωθυπουργού. Στην θέση τους τοποθέτησε δικές του αφίσες, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το στόχο του να σαμποτάρει την εκδήλωση”.

Δεν ξέρουμε αν μετείχε μαζί με άλλους και στην διασπορά φημών περί αναβολής της συγκέντρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα καταβάλλει το πολιτικό τίμημα των αθλιοτήτων του.

Οσον αφορά εμάς, δεν έχουμε πρόθεση να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του, ούτε φυσικά να το ακολουθήσουμε στον θλιβερό του κατήφορο.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Μαγνησίας να πάρουν μέρος μαζικά στην αποψινή συγκέντρωση ανατροπής και νίκης που θα γίνει στις 8.30 μμ στην παραλία, (μπροστά στο κτίριο Παπαστράτου) με ομιλητή τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου