ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

στον-βόλο-σήμερα-ο-αλέξης-τσίπρας-456806

Επίσκεψη στις 13:00 στον συνεταιρισμό «Ζαγορίν» στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στον Βόλο σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στον Βόλο στις 12.00 το μεσημέρι και αμέσως θα μεταβεί στη Ζαγορά, όπου προγραμματίζεται επίσκεψη στον συνεταιρισμό «Ζαγορίν». Στη 1 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στους αγρότες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο πρωθυπουργός με αφορμή την επίσκεψη στον συνεταιρισμό «Ζαγορίν» αναμένεται να προβεί σε εξαγγελίες για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και θα καλέσει τους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα να στηρίξουν στις εθνικές εκλογές την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ στις 20.30 ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην παραλία του Βόλου σε προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος.

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι φυσικό έχει σημάνει συναγερμός ενόψει της πρωθυπουργικής επίσκεψης. Ο Αλ. Τσίπρας στην περιοδεία του στη Ζαγορά θα συνοδεύεται από τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματός του στη Μαγνησία, στενούς συνεργάτες του, καθώς και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου