ΤΟΠΙΚΑ

Οι χώροι προεκλογικής προβολής στον Βόλο

οι-χώροι-προεκλογικής-προβολής-στον-β-457226

«Ισότιμη προβολή των κομμάτων και καμία διευκόλυνση στη Χρυσή Αυγή», ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Τους χώρους που θα διατεθούν για την προεκλογική προβολή κομμάτων και υποψηφίων ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου επικύρωσε στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Οι χώροι αποφασίστηκαν στην διαπαραταξιακή επιτροπή που συνεδρίασε νωρίτερα το πρωί και στην οποία συμμετείχαν μόλις δύο εκπρόσωποι κομμάτων. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καστρινάκης, ζήτησε την ισότιμη μεταχείριση για την προβολή όλων των κομμάτων και να μην υπάρξει διευκόλυνση στη Χρυσή Αυγή για την προβολή των θέσεων που αντιπροσωπεύει.

Σύμφωνα με την απόφαση που επικυρώθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου για την πραγματοποίηση ομιλιών των υποψηφίων θα διατεθούν οι εξής χώροι:

Δημαρχείο Βόλου, πρώην Δημαρχεία όλων των συνενωθέντων Δήμων, Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, Μεταξουργείο, Εκθεσιακός – Πολυχώρος Π. Άρεως, Αχίλλειο. Οι χώροι διατίθενται από τον Δήμο μετά από αίτηση των υποψηφίων με χρονολογική προτεραιότητα υποβολής. Επίσης, θα διατεθεί η εξέδρα του Δήμου Βόλου στον παραλιακό χώρο (απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδος) για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων, σύμφωνα με τα αιτήματα που θα υποβληθούν.

Συμφωνήθηκε επίσης η προβολή συνδυασμών και υποψηφίων με κινητά πλαίσια, καλαίσθητα περίπτερα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στα εξής σημεία: Πλατεία Αγίου Νικολάου, πλατεία Ελευθερίας, Ερμού, Αργοναυτών – Ιάσονος (πεζοδρόμιο Πανεπιστημίου), Ιάσονος – Φιλελλήλων – Δημητριάδος (πεζοδρόμιο πρώην Green Park), πλατεία Πανεπιστημίου, πλατεία πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας και στις πλατείες των Δημοτικών Ενοτήτων.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου