ΤΟΠΙΚΑ

Τρύφων Ε. Πλαστάρας: «Στόχος η ανάδειξη των προβλημάτων της Μαγνησίας»

τρύφων-ε-πλαστάρας-στόχος-η-ανάδειξη-457892

Με περιοδείες σε υπηρεσίες και επίσκεψη στον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο συνεχίστηκε η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Με επίσκεψη στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, περιοδεία σε διάφορες υπηρεσίες του Βόλου και επίσκεψη στο εργοστάσιο «Όλυμπος» της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Αγριά συνεχίστηκε χθες η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα.

Ο κ. Πλαστάρας σ’ όλες του τις επαφές αναφερόμενος στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, ανέφερε πως «ισχυρό ΚΙΝΑΛ σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και τον ανεύθυνο λαϊκισμό», υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί την «εγγύηση» απέναντι σε μια «ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε έναν ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ» και δεσμεύτηκε πως σε προσωπικό επίπεδο πρωταρχικό του μέλημα είναι η ανάδειξη των προβλημάτων της Μαγνησίας και η διεκδίκηση λύσεων.

Επίσκεψη στον δήμαρχο Βόλου

Ο κ. Πλαστάρας μαζί με τη συνυποψήφια Ελένη Φορτούνα, συναντήθηκαν στο γραφείο του, με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Μέσα σε ένα καλό και εποικοδομητικό κλίμα συζήτησαν θέματα που αφορούν την πόλη του Βόλου. Και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βούληση να υπάρξει συνεχής ενημέρωση και συνεργασία και μετά τις εκλογές, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και που για την επίλυσή τους απαιτείται συναίνεση και κλίμα ομοψυχίας. Ο Δήμαρχος Βόλου ευχήθηκε καλή προσωπική επιτυχία στον κ. Πλαστάρα και στην κ. Φορτούνα για τον αγώνα που δίνουν.

Συνάντηση με το σωματείο της ΑΓΕΤ

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σωματείο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στο εργοστάσιο στην Αγριά. Ο υποψήφιος βουλευτής ενημερώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο για τα θέματα που αφορούν το προσωπικό και τις διεκδικήσεις που θέτει το σωματείο σε πρώτο πλάνο. Εξήρε επίσης το κοινωνικό έργο και τη συνεισφορά του σωματείου στην τοπική κοινωνία και δήλωσε αρωγός της Ενωσης Προσωπικού Τσιμέντων στους τομείς που άπτονται της συλλογικής δράσης για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και απένειμε τα εύσημα στο σωματείο για τη ψύχραιμη στάση που κράτησε στα ζητήματα που συνδέονται με την παραγωγική δραστηριότητα της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Στο Λιμενικό και τις Φυλακές

Η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Πλαστάρα χθες περιλάμβανε επίσης επισκέψεις στο Λιμεναρχείο του Βόλου και στις Φυλακές, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τους αρμοδίους για τα ζητήματα που απασχολούν τον κάθε τομέα. Και στις δύο επισκέψεις δόθηκε να παρουσιαστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν στην υποστελέχωση, στις υποδομές και στη βελτίωση των μέσων που διαθέτουν και να συζητηθούν προτάσεις για την επίλυσή τους,

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου