ΤΟΠΙΚΑ

Επιμόρφωση στην Θετική Ψυχολογία με επίσημη μοριοδότηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πάντειου Πανεπιστημίου

επιμόρφωση-στην-θετική-ψυχολογία-με-ε-457907

Η Θετική Ψυχολογία, είναι ο πλέον ανερχόμενος κλάδος της ψυχολογίας που λόγω της ευρύτητας της εφαρμογής του συγκεκριμένου γνωστικού αντικειμένου καταλήγει εν τέλει να έχει συγκεκριμένο αντίκτυπο σε κάθε αντικείμενο εργασίας (ειδικότητα) αλλά και στην καθημερινότητά μας (επαγγελματικές & διαπροσωπικές σχέσεις).

Οι παγκόσμιες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές καθώς και η πολυπλοκότητα της καθημερινότητας των σύγχρονων ατόμων έχουν επιφέρει αλλαγές και στην επιστήμη της Ψυχολογίας, ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο τη θέση ενός ταχύτατα εξελισσόμενου και πλέον σύγχρονου τομέα, αυτού της Θετικής Ψυχολογίας.

Η Θετική Ψυχολογία ασχολείται με την προαγωγή της ευζωίας, της ευημερίας και της ανάπτυξης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότερο τη ζωή τους, θέτοντας τον εαυτό τους παραγωγικότερους σε όλους τους τομείς ζωής, δη σε προσωπικό και επαγγελματικό βίο.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Θετική Ψυχολογία» διάρκειας 600 ωρών .

Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγούνται:

1. Επίσημη μοριοδοτούμενη βεβαίωση με τίτλο ‘ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ‘ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

2. Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών και αρχικής αξίας 175 ευρώ στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Συμπληρώστε την αίτηση για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων ανά κύκλο επιμόρφωσης. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περίοδος αιτήσεων:

Εγγραφές έως και 25/7/2019

Έναρξη επόμενου τμήματος 26/7/2019

Η πλέον ανερχόμενη ειδίκευση της Θετικής Ψυχολογίας, έχει απόκριση σε όλους τους τομείς εφαρμογής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση που επιθυμεί να βελτιωθεί προσωπικά & επαγγελματικά, σε επαγγελματίες υγείας, σε απασχολούμενους στον χώρο των επιχειρήσεων, σε εκπαιδευτικούς, σε τελοιόφοιτους και απόφοιτους της Ψυχολογίας,σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, σε φοιτητές -σπουδαστές, άτομα που τους ενδιαφέρει ο χώρος της ψυχικής υγείας, της θετικής ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και του coaching, σε όσους επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής, σε εργαζόμενους σε οποιανδήποτε κλάδο για επαγγελματική ανέλιξη, σε ανέργους, σε πολιτικούς κ.α.

Ειδικότερα για τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, γνώση της επιστήμης της Θετικής Ψυχολογίας και η εφαρμογή της στην εκπαιδευτική δραστηριότητα, συντελούν απόλυτα στην επίτευξη του δίπτυχου «εκπαιδευόμενος με μαθησιακό αποτέλεσμα, επιτυχημένος εκπαιδευτικός».

Όσον αφορά στην Ειδική Αγωγή, πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα, μας δείχνουν ότι η Θετική Ψυχολογία είναι «κλειδί» ενδυνάμωσης για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και ένας νέος τρόπος που συμβάλει στην αποδοχή, την ένταξη, την ευεξία όλων.

Οι ειδικοί παιδαγωγοί, πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διαθέτουν ακαδημαϊκή επάρκεια σε θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καλούνται επιτακτικά να επιμορφωθούν στο αντικείμενο της Θετικής Ψυχολογίας, όχι μόνο ώστε να εναρμονιστούν με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, αλλά κυρίως για να διαγράψουν μία νέα προοπτική στο εκπαιδευτικό έργο που παρέχουν λειτουργώντας ως ειδικοί και έτσι να αποκτήσουν και μία ειδοποιό διαφορά έναντι των υπολοίπων παιδαγωγών. Άλλωστε, η γνώση της Θετικής Ψυχολογίας είναι και μία φυσική συνέχεια της γνώσης της Ειδικής Αγωγής.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Περίοδος αιτήσεων:

Εγγραφές έως και 25/7/2019

Έναρξη επόμενου τμήματος 26/7/2019

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης

Τηλέφωνο: 210 300 97 03 (help desk 10:00 πμ – 4:00 μμ)

Fax: 210 300 97 04
E-mail:
[email protected]
Web site:
https://kedivim.panteion.gr

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

Δείτε όλη την εκπαιδευτική ομάδα εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου