ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

περιοδεία-κυριάκου-μητσοτάκη-στον-βό-457990

Παρουσιάστηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στη Μαγνησία

Τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας με τη ΝΔ παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου η ΝΟΔΕ Μαγνησίας του κίμματος, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν δυναμικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμος Νταόπουλος επιβεβαίωσε επίσης ότι την ερχόμενη Τρίτη θα επισκεφτεί την πόλη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα αφιχθεί αεροπορικώς στη Νέα Αγχίαλο από τη Σάμο όπου θα περιοδεύει την προηγούμενη μέρα. Θα επισκεφτεί τον Αλμυρό και θα περιοδεύσει στην εμπορική αγορά του Βόλου. Το ακριβές πρόγραμμά του- σύμφωνα με τον κ. Νταόπουλο- θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με την ευκαιρία της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών (απουσίαζε ο Θαν. Λιούπης), εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως είναι λυπηρό ότι ο κ. Τσίπρας ακόμη και σήμερα αρνείται να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες τον εξανάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. και επισήμανε ότι η στρατηγική της κυβέρνησης παραμένει πολωτική, διχαστική επιθετική σε υπερθετικό βαθμό. «Δεν έμαθαν τίποτα, δεν ξέχασαν τίποτα.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Νταόπουλος επισήμανε πως το πρόγραμμα της από την πρώτη στιγμή ήταν αυστηρά κοστολογημένο και έχει αναπτυχθεί κατά τομέα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπογράμμισε πως την εντολή που έλαβε πριν τρία χρόνια ο πρόεδρος της ΝΔ για ανανέωση, βήμα-βήμα την κάνει πράξη, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της παράταξης και με απόλυτη επίγνωση της ανάγκης των καιρών να ενταχθούν στην πολιτική νέα πρόσωπα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και παρουσίασε κατά αλφαβητική σειρά τους υποψηφίους λέγοντας: Έχω την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω το πιο δυναμικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πολύ αξιόλογους συμπολίτες μας, με μεγάλη προσφορά στην τοπική μας κοινωνία: «Η Ζαφειρούλα Αναγνώστου είναι ένα νέο πρόσωπο, προερχόμενο από τις Β. Σποράδες και συγκεκριμένα την Αλόννησο. Ο Γιώργος Καλτσογιάννης, πρώην αντιπεριφερειάρχης, μάχιμος δικηγόρος και άξιο στέλεχος. Ο Θανάσης Λιούπης έχει μία τεράστια προσφορά με τις αμέτρητες ώρες στα χειρουργεία, η Ζέττα Μακρή, γνωστή για την πολυετή θητεία της στα έδρανα στάθηκε ένας πυλώνας σταθερότητας και σοβαρότητας, ο γιατρός Κωνσταντίνος Μαραβέγιας είναι γνωστός για το σπουδαίο ιατρικό του έργο, ο Χρήστος Μπουκώρος είναι ο μοναδικός βουλευτής της Μαγνησίας, από τους πλέον δραστήριους κοινοβουλευτικούς του κόμματος, που έχει οργώσει όλο το νομό πολλές φορές, σπουδαίο στέλεχος της παράταξής μας, η Κατερίνα Πατσογιάννη προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, από τη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕΔ και τέλος ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ένα στέλεχος που εργάζεται στον οικονομικό τομέα προερχόμενο από την Αγχίαλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου