ΤΟΠΙΚΑ

Οι 49 δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου. Ποιοί εκλέγονται στα Κοινοτικά Συμβούλια

οι-49-δημοτικοί-σύμβουλοι-βόλου-ποιοί-ε-458761

Η ανακήρυξη των δημοτικών συμβούλων που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου έγινε χθες σε συνεδρίαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, και ανακοινώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοδικείου οι 49 δημοτικοί σύμβουλοι που θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ανά συνδυασμό, είναι οι εξής:

Από τον συνδυασμό του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, “Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική”, εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι:

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΑΓΡΙΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Μαλαματίνης Απόστολος του Κωνσταντίνου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΑΙΣΩΝΙΑΣ τακτική Δημοτική Σύμβουλος εκλέγεται η Καντόλα Βιολέττα του Δημητρίου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Γανωτής Κωνσταντίνος του Αποστόλου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΛΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι: 1) Λούλης Κωνσταντίνος του Νικολάου, 2) Πράττος Γεώργιος του Αδάμ, 3) Κοπάνας Αργύριος του Ιωάννη, 4) Μουλάς Γεώργιος του Αντωνίου, 5) Θεοδώρου Αθανάσιος (Θάνος) του Κωνσταντίνου, 6) Ζέρβας Ανδρέας (Άρης) του Κωνσταντίνου, 7) Ζαρκάδας-Βεργής Απόστολος του Γεωργίου, 8) Βλιώρας Γεώργιος του Σπυρίδωνος, 9) Τόρης Γεώργιος του Αθανασίου, 10) Σταυρίδης Αθανάσιος του Δημητρίου, 11) Κότογλου Δέσποινα του Γεωργίου, 12) Νάσιος Απόστολος του Κωνσταντίνου, 13) Γαλάτης Απόστολος του Δημητρίου, 14) Μπατζιάκας Αναστάσιος του Βασιλείου και 15) Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος του Γεωργίου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΙΩΛΚΟΥ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Δασκαλόπουλος Ζαφείριος του Ιωάννη

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Κάλλης Στέφανος του Σταύρου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ τακτική Δημοτική Σύμβουλος εκλέγεται η Μποντού- Τοκαλή Γεωργία (Γιούλη) του Νικολάου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Στεφόπουλος Χρήστος του Μιλτιάδη, 2) Καπουρνιώτης Μιχαήλ του Ζήση, 3) Μορφογιάννη Αναστασία (Νατάσα) του Κωνσταντίνου, 4) Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή (Βούλα) του Παναγιώτη, 5) Χάλαρη Σόφια του Μιχαήλ και 6) Τζούνης Ευθύμιος (Θέμης) του Ευαγγέλου

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Σαββάκης Αριστείδης του Ευαγγέλου.

Από τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα, “Βόλος, Εξυπνη Πόλη”, εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι:

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΑΓΡΙΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΖΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΛΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) η υποψήφια Δήμαρχος του ως άνω επιλαχόντος συνδυασμού Καπούλα Αθανασία (Νάνσυ) του Ευαγγέλου, καθώς σε αυτήν την Εκλογική Περιφέρεια έλαβε τις περισσότερες έδρες (4) ο εν λόγω επιλαχών συνδυασμός, και οι τρεις πρώτοι του συνδυασμού στην εν λόγω Εκλογική Περιφέρεια, ήτοι οι: 2) ΜΗΤΡΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΒΙΚΥ), 3) ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και 4) ΙΓΓΛΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ν. ΙΩΝΙΑΣ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι: 1) ΧΑΡΑΝΑ – ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΣΟΝΙΑ – ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και 2) ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

Από τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη, «Μαζί για το Βόλο», εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι:

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΛΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού Αποστολάκης Ιάσων του Αποστόλου, καθώς οι: 2) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 3) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και 4) ΓΑΝΤΖΟΥ – ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ν. ΙΩΝΙΑΣ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι: 1) ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και 2) ΤΣΙΤΟΥΜΗ ΔΙΑΛΕΚΤΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από τον συνδυασμό του Απόστολου Παπαδούλη, «Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία», εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι:

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΛΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού Παπαδούλης Απόστολος του Δημητρίου, καθώς οι: 2) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου και 3) ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ) του Αποστόλου

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ν. ΙΩΝΙΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη

Από τον συνδυασμό του Απόστολου Ριζόπουλου, «Λαϊκή Συσπείρωση», εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι:

Στην Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΛΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού Ριζόπουλος Απόστολος του Δημητρίου, καθώς ο: 2) ο ΝΤΑΚΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ν. ΙΩΝΙΑΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΤΣΑΛΟΥΧΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Ποιοί εκλέγονται στα Κοινοτικά Συμβούλια

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγριάς εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» του Αχιλλέα Μπέου τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Ντενέζος Ηλίας του Γεωργίου, 2) Οικονόμου Χρήστος του Νικολάου και 3) Κολτούκης Ταξιάρχης του Γεωργίου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» της Νάνσυς Καπούλα τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΛΑΥΡΕΝΤΗ και 2) ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του Απόστολου Παπαδούλη τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου.
  • Από το Συνδυασμό «Μαζί για το Βόλο» του Ιάσονα Αποστολάκη τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
  • Από το Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου» του Απόστολου Ριζόπουλου όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού εκλέγονται αναπληρωματικοί κατά τη σειρά των σταυρών προτιμήσεως.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράκειας εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΔΡ.Α.Κ.Ε.Ι.Α. ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΑΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ , 2) ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 3) ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και 4 ΡΕΝΤΙΝΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Παπαχαράλαμπος Νικόλαος του Δημητρίου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Διμηνίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Στρούγκης Ιωάννης του Χρήστου, 2) Καντόλας Ανδρέας του Αποστόλου, 3) Διβάνη- Σακαβάλα Χαρίκλεια (Χαρούλα) του Αναστασίου και 4) Αγγελοπούλου Μαρία του Αθανασίου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και 2) ΛΥΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (κλήρωση.
  • Από το Συνδυασμό «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Σέσκλου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Τσιαμήτας Βασίλειος του Χρήστου και 2) Λιάμας Γεώργιος του Πλούταρχου.
  • Από το Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΕΣΚΛΟΥ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΤΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και 2) ΤΑΜΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίου Βλασίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΑΠΟΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ , 2) ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΛΑΣΙΟΥ και 3) ΘΕΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.
  • Από το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Παπαρδέλης Βλάσιος του Ζήση και 2) Βολιώτης Κωνσταντίνος του Αναστασίου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ , 2) ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, 3) ΒΕΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και 4) ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Νίτης Γεώργιος του Άγγελου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Ανω Λεχωνίων εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Τουφεξής Γρηγόριος του Ιωάννη , 2) Φουτζοπούλου Ηλιάνα του Ιωάννη και 3) Ελπίδη-Γούσιου Γαρυφαλλιά του Βασιλείου.
  • Από το Συνδυασμό «ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και 2) ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΒΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Κάτω Λεχωνίων εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Αραμπατζής Γεώργιος του Ανδρέα , 2) Κουκουσέλη Αργυρώ του Ιωάννη και 3) Αγραφιώτης Παναγιώτης του Σωτηρίου.
  • Από το Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτική Σύμβουλος εκλέγεται η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Βόλου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Αβραμίδης Κυριάκος του Κωνσταντίνου, 2) Ντόκος Νικόλαος του Θεοφάνη, 3) Μπανάκα Μαρία του Βασιλείου, 4) Ραπτόπουλος Γεώργιος του Βασιλείου, 5) Κούτσικος Κωνσταντίνος του Θεοδοσίου (κατόπιν κληρώσεως), 6) Αλεξίου Αθανασία (Σούλα) του Στέργιου (κατόπιν κληρώσεως) και 7) Ζαχαριάδου Ελένη του Αστέριου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, 2) ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και 3) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ-ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ ΕΥΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «Μαζί για το Βόλο» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ και 2) ΒΛΑΧΑΒΑ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΒΑΪΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ και 2) ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΣΤΑΜΟΥΛΗ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΒΛΕΙΩΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Δημητρίου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίου Ονουφρίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Κοσκινάς Αντώνιος του Αθανασίου , 2) Κουτσορεβύθης Βασίλειος του Ευαγγέλου και 3) Κολυνού Άρτεμις του Περικλή.
  • Από το Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΒΟΥΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ και 2) ΣΧΟΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Ανακασιάς εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΩΛΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και 2) ΚΥΠΑΡΙΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ.
  • Από το Συνδυασμό ««ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο Κάλλης Ρήγας του Κωνσταντίνου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτική Σύμβουλος εκλέγεται η ΠΑΡΑΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Ανω Βόλου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Χαλκιά – Σιώκου Ελένη του Στυλιανού και 2) Λεόπουλος- Λιας Δημήτριος του Σπυρίδωνος.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και 2) ΣΩΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Μακρινίτσας εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , 2) ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και 3) ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΣΑΒΒΑ.
  • Από το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Αδάμ Ελένη του Αθανασίου και 2) Κερασιώτης Δημήτριος του Κωνσταντίνου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Αγχιάλου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Πυργάνη-Παρασκευοπούλου Βασιλική του Ευθυμίου , 2) Βούζα-Μερεντίτη Αργυρή (Ρούλα) του Βασιλείου, 3) Τζάερλης Κωνσταντίνος του Ιωάννη και 4) Στάνιος Νικόλαος του Πασχάλη.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και 2) ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αϊδινίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από το μόνο ανακηρυχθέντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Βαλκανιώτης Δημήτριος του Αποστόλου , 2) Βαλκανιώτης Ευάγγελος του Χρήστου, 3) Φυτιλής Αριστείδης του Νικολάου, 4) Ποζιοπούλου Ευγενία του Σωτηρίου και 5) Νιάκας Αθανάσιος του Ιωάννη.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Μικροθηβών εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ , 2) ΣΙΣΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΜΙΚ ΤΟΥ ΤΣΕΣΛΑΒ ΧΡΗΣΤΟΥ και 3) ΓΚΑΜΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Τιμπλαλέξης Αλέξανδρος του Γεωργίου και 2) Ρεντζούλα Ειρήνη- Χρυσοβαλάντου του Κωνσταντίνου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Ιωνίας εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Αλεξίου Στυλιανός του Δημητρίου, 2) Κουκουσέλη Νικολέτα του Ιωάννη, 3) Σκοτεινιώτη Κερασία του Ιωάννη, 4) Μακρυγιάννης Γεώργιος του Αποστόλου και 5) Μιχελής Στέργιος του Ηλία.
  • Από το Συνδυασμό «Μαζί για το Βόλο» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΚΑΤΣΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και 2) ΜΑΝΙΑΡΑΣ ΝΕΣΤΩΡ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΠΛΑΪΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και 2) ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΛΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» τακτική Σύμβουλος εκλέγεται η ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Δημητρίου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Αλλης Μεριάς εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Γεωργαλής Χρήστος του Ιωάννη , 2) Τζορβατζής Ιωάννης του Κωνσταντίνου και 3) Αγροκώστας Ιωάννης του Κωνσταντίνου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και 2) ΓΩΓΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Κατωχωρίου εκλέγονται οι παρακάτω:

  • από το μόνο ανακηρυχθέντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Μούκας Δημήτριος του Νικολάου , 2) Κουφογιάννης Κωνσταντίνος του Δημητρίου, 3) Παπαϊωάννου Νίκη του Ευσταθίου, 4) Κατσιούπη-Παπαδοπούλου και 5) Αναστασιάδης Χρήστος του Νικολάου.

Τακτικοί Σύμβουλοι του Συμβουλίου της Κοινότητας Πορταριάς εκλέγονται οι παρακάτω:

  • Από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) Δρόσος Αθανάσιος του Ιωάννη , 2) Σιώκος Γεώργιος του Στυλιανού και 3) Νοχού Δέσποινα του Παναγιώτη.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου.
  • Από το Συνδυασμό «ΒΟΛΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ», τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Πρόεδρος της Κοινότητας Γλαφυρών εκλέγεται ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Πρόεδρος της Κοινότητας Σταγιατών εκλέγεται ο ΜΠΟΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου