ΤΟΠΙΚΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

αιματηρή-συμπλοκή-στο-πάρκο-του-αγίου-458923

Σε καβγά ομάδων νεαρών βγήκαν ρόπαλα και σπασμένα μπουκάλια – Ο ένας κάρφωσε τον άλλο με σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ομάδων νεαρών χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών που έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία της πόλης και θαμώνων που απολάμβαναν το ποτό τους σε παρακείμενα καταστήματα εστίασης.

Ο καβγάς ξεκίνησε για άγνωστο λόγο ανάμεσα σε ομάδες νεαρών. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι περί τα 12 άτομα έγιναν μαλλιά – κουβάρια. Πιάστηκαν στα χέρια και έπαιξαν σκληρό ξύλο μεταξύ τους. Ο καβγάς στη συνέχεια φαίνεται να εξελίχθηκε σε μονομαχία μεταξύ των δύο φερόμενων ως αρχηγών των ομάδων.

Ο ένας εκ των δύο επιτέθηκε με μεγάλο ξύλο. Εφυγε για λίγο και επέστρεψε με σπασμένο μπουκάλι και το κάρφωσε στο κεφάλι του άλλου νεαρού.

Αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» στη θέα του αιματηρού επεισοδίου. Κάλεσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και το ΕΚΑΒ που μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο τον 25χρονο θύμα του επεισοδίου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διακομίστηκε ο 25χρονος αιμόφυρτος σήμανε συναγερμός. Ο νεαρός ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του υποβλήθηκε αμέσως σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση που δέχτηκε με το μπουκάλι υπέστη θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και χρειάστηκε να γίνουν ράμματα. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει εισαγωγή για προληπτικούς κυρίως λόγους και έτσι ο νεαρός τραυματίας οδηγήθηκε για νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Περίοικοι αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα «αίματα ανάβουν» στα γνωστά και ως «σκαλοπατάκια» στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου όπου συχνάζουν πολλές παρέες νεαρών. Σχεδόν κάθε βράδυ γίνονται μάρτυρες άγριων καβγάδων, χθες όμως λίγο έλειψε η συμπλοκή να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου