Σε Αστυνομία και Πυροσβεστική ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-26, 21:31:11
Σε Αστυνομία και Πυροσβεστική ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας

 

Tην έδρα των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Βόλο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ενημερωθεί από τους επικεφαλής των υπηρεσιών για τα ιδιαίτερα ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας στη συνάντηση που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Καραϊσκο και τους ανώτερους αξιωματικούς  επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο, εξήρε το  έργο τους γιατί εργαζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω υποστελέχωσης και έλλειψης σύγχρονου και επαρκούς εξοπλισμού, ανταποκρίνονται με επιτυχία στα επιχειρησιακά τους έργα, καθιστώντας τον Βόλο και τη Μαγνησία ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Ο κ. Πλαστάρας τόνισε ότι αναγνωρίζει ότι εκκρεμούν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον του αστυνομικού και δεσμεύτηκε από την πλευρά του, αν του δοθεί η δυνατότητα ως Βουλευτής, θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης των βασικών αιτημάτων τους. Επίσης συνεχάρη τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τις επιτυχίες τους στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών που αποτελεί μέγιστη απειλή για τη νεολαία.

Επίσκεψη σε Πυροσβεστική Υπηρεσία

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, ο κ. Πλαστάρας, συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Βόλο αλλά το προσωπικό. Εξήρε το έργο προσφοράς που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος με την κατάσβεση των δασικών υπηρεσιών, όσο και με την γενικότερη δράση τους.

«Οφείλουμε τον ύψιστο σεβασμό στους Πυροσβέστες, στον επαγγελματισμό τους και στην αυταπάρνηση που επιδεικνύουν. Παρά ταύτα οι ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό είναι γνωστές και αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας να ενισχύσει το Πυροσβεστικό Σώμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας και στη συνέχεια ενημερώθηκε για τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα σε τοπικό επίπεδο. Τέλος ειδικά αναφορά έγινε για την προοπτική και την εξέλιξη με την βοήθεια και του Δήμου για την μετεγκατάσταση σε νέο κτήριο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=