ΤΟΠΙΚΑ

Γ.Αναστασίου: «Βουλευτής πολιτικό αντίβαρο στο Νομό. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ δεν είναι χαμένη»

γ-αναστασίου-βουλευτής-πολιτικό-αντ-459044

Σε γειτονιές του Βόλου και της Ιωνίας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου. Ο κ. Αναστασίου μίλησε με τους πολίτες, στέλνοντας το μήνυμα του πολιτικού αντίβαρου που πρέπει να δημιουργηθεί τοπικά απέναντι στην πιθανή επικράτηση της ΝΔ που έρχεται εξαιτίας της πολιτικής και της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αναστασίου επεσήμανε μιλώντας σε πολίτες: «Τον νικητή των εκλογών τον ξέρουμε όλοι. Σημασία έχει να δούμε τι θα συμβεί στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, στην δημοκρατική παράταξη. Ήρθε η ώρα να την ανασυγκροτήσουμε για το καλό του τόπου και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών που ενδέχεται να δοκιμαστούν από την διακυβέρνηση της ΝΔ. Απαιτείται η δημιουργία ενός πολιτικού αντίβαρου στην χώρα… ένα αξιόπιστο, αποτελεσματικό πολιτικό αντίβαρο που θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη τόσο στη χώρα όσο και στον Βόλο. Ο εκλογικός νόμος είναι ξεκάθαρος. Ο Σύριζα είτε με 18%, είτε με 25% ως δεύτερο κόμμα θα εκλέξει έναν βουλευτή στην αντιστροφή της υπάρχουσας κατάστασης υπέρ του. Τούτο σημαίνει πως οι δημοκρατικοί πολίτες που είναι μετέωροι ή απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και διστάζουν να κάνουν το βήμα της επιστροφής στο Κίνημα Αλλαγής, πως έχουν έναν ακόμη λόγο για να μας εμπιστευθούν. Να δημιουργήσουν πολιτικό αντίβαρο, απέναντι σε ότι μας πληγώνει, στη χώρα και στο Βόλο. Χαμένη στη Μαγνησία δεν είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Το Κίνημα Αλλαγής ως τρίτο κόμμα με την επιστροφή των δημοκρατικών πολιτών στο σπίτι τους, διεκδικεί με αξιώσεις την έδρα του τρίτου κόμματος στον νομό που μέχρι σήμερα είχε η Χ.Α, κλείνοντας τον δρόμο στις ακροδεξιές παραφωνίες της δημοκρατικής παράδοσης του νομού.

Δείξτε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής, με αγώνες στη πράξη και όχι στα λόγια τοπικά και όχι μόνον. Δείξτε εμπιστοσύνη στον βουλευτή- πολιτικό αντίβαρο που μπορεί να υπερασπιστεί δικαιώματα, κατακτήσεις, να συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική της Μαγνησίας και στην ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης. Δείξτε εμπιστοσύνη στον Γιάννη που ήταν υποψήφιος βουλευτής και στα δύσκολα της παράταξης, το ’12 και το ’15, παλεύοντας για την επιβίωσή της με όρους αλήθειας και εθνικής ευθύνης, με ανιδιοτέλεια και προοδευτικό ήθος που τόσο ανάγκη έχουμε, μακριά από συμπεριφορές που θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και πληγώνουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου