ΤΟΠΙΚΑ

Το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου ευχαριστεί για τα γεύματα σε οικονομικά αδύναμους μαθητές του

το-2ο-επαλ-βόλου-ευχαριστεί-για-τα-γεύμα-459058

Τις ευχαριστίες τους προς την Ι.Μ. Δημητριάδος και τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης εκφράζουν η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) για την παροχή απογευματινών γευμάτων σε οικονομικά αδύναμους μαθητές/-τριες του σχολείου, κατά τη σχολική χρονιά που έληξε.

Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Δημητριάδος, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα, ενέταξε το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποίησε και την τρέχουσα σχολική χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, διανέμονταν από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, σε καθημερινή βάση, κατά τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου, απογευματινά γεύματα σε έντεκα μαθητές/-τριες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, κ. Αθανάσιος Γκίκας: «Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ανατρέψει τις σταθερές στις ζωές όλων μας, με συνέπεια πολλοί συμπολίτες μας να ικανοποιούν με δυσκολία ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους, ενώ τα παιδιά είναι τα πιο σοβαρά θύματα αυτής της κατάστασης. Είναι, λοιπόν, ιδιαιτέρως σημαντική η παροχή εκ μέρους της τοπικής εκκλησίας γευμάτων σε μαθητές που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Από τη δράση αυτή ωφελήθηκαν, για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά, οικονομικά αδύναμοι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Μητροπολίτη, κ.κ. Ιγνάτιο, και τους σεβαστούς πατέρες του Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αρχιμανδρίτη Καλλίνικο Γεωργακόπουλο, π. Ιωάννη Ντίνο, π. Δημήτριο Κατσιφό, π. Απόστολο Θάνο και διάκονο Θωμά Μαλλιαρό, που στάθηκαν δίπλα μας και με την ενέργειά τους αυτή συνέβαλαν στη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου