ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο η Φώφη Γεννηματά

στον-βόλο-η-φώφη-γεννηματά-459290

Προεκλογική περιοδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής την επόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου

Στους επόμενους προεκλογικούς σταθμούς της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά περιλαμβάνεται ο Βόλος. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Γεννηματά αναμένεται στον Βόλο την επόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, τρεις μόλις μέρες πριν τις κάλπες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Βόλο προγραμματίζει περιοδεία στο κέντρο της πόλης στην οποία θα συνοδεύεται από τους υποψήφιους βουλευτές. Υπό σκέψη επίσης είναι ο προγραμματισμός ορισμένων επαφών με άλλους φορείς.

Η επικείμενη επίσκεψη της κ. Γεννηματά στον Βόλο έχει θέσει επί ποδός την κομματική οργάνωση, καθώς η εκλογική αναμέτρηση βρίσκεται στην τελική ευθεία με το Κίνημα Αλλαγής να βρίσκεται σε διάταξη μάχης, προκειμένου να αυξήσει την εκλογική του απήχηση συγκριτικά με το εκλογικό ποσοστό των ευρωεκλογών, ώστε προσδοκώντας η Μαγνησία να «επιστρέψει» με έδρα στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Γεννηματά θα αναφερθεί στο πολιτικό διακύβευμα των εθνικών εκλογών και θα περιγράψει το πολιτικό πλαίσιο αρχών που διέπει τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής στην τελική ευθεία της προεκλογικής αναμέτρησης. Επίσης θα παρουσιάσει την αναλυτική δέσμη προτάσεων, το «σχέδιο Ελλάδα» το οποίο περιλαμβάνει τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για την ανάπτυξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου