ΤΟΠΙΚΑ

Νέο εκδοτήριο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο λιμάνι Βόλου

νέο-εκδοτήριο-του-υπεραστικού-κτελ-στ-459501

Εκτακτα νυχτερινά δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών από Θεσσαλονίκη

Πρωτοβουλίες ενίσχυσης του επιβατικού κοινού αναπτύσσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, λειτουργώντας για πρώτη φορά εκδοτήριο εισιτηρίων στο λιμάνι του Βόλου τις προσεχείς μέρες. Στο μεταξύ, έχουν προστεθεί ειδικά νυχτερινά δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση κυρίως των επισκεπτών, που έχουν ως προορισμό τα νησιά των Βορείων Σποράδων, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό ελλείψει απευθείας ακτοπλοϊκής γραμμής.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η λειτουργία του νέου εκδοτηρίου πόλης, το οποίο εγκαθίσταται δίπλα από το φυλάκιο του Λιμεναρχείου, έχει πολλαπλή σημασία γιατί στο συγκεκριμένο info kiosk, που θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα, παράλληλα με την έκδοση εισιτηρίων θα δίνονται πληροφορίες για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης επισημαίνει ότι στόχος της λειτουργίας του νέου εκδοτηρίου εισιτηρίων εντός του λιμένα Βόλου είναι «να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων του Βόλου. Παράλληλα θα παρέχουμε κάθε είδους πληροφορία για δρομολόγια και υπηρεσίες μας στον πολίτη».

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σημειώνει παράλληλα ότι «πρόκειται για ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης, άμεσα προσβάσιμο, ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ταξιδιώτες των Βορείων Σποράδων, αλλά και κάθε πολίτη, που διέρχεται από το κέντρο της πόλης και κυρίως από το λιμάνι της».

Σύνδεση με Θεσσαλονίκη

Μια ακόμη καινοτομία υιοθετεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, το οποίο έχει εντάξει στο πρόγραμμά του έκτακτα βραδινά δρομολόγια από Βόλο προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, με ώρα αναχώρησης από Βόλο στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα και από Θεσσαλονίκη στις 04.45, αντίστοιχα, με προορισμό τον Βόλο.

Τα έκτακτα δρομολόγια ξεκίνησαν προχθές και έχουν ήδη μεγάλη πληρότητα, διότι οι επιβάτες που έχουν σκοπό να συνεχίσουν το ταξίδι στα νησιά των Βορείων Σποράδων έχουν την δυνατότητα να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ενισχύει φέτος τα δρομολόγιά του κατά τους θερινούς μήνες και φέρνει πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και το Πήλιο, με καθημερινά δρομολόγια όλο το 24ωρο από Θεσσαλονίκη για Βόλο και αντίστροφα, με ανταπόκριση για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

«Με αφετηρία τον κεντρικό σταθμό «Μακεδονία» των ΚΤΕΛ και μέσα σε 2 ώρες τα υπερσύγχρονα λεωφορεία μας αποβιβάζουν εγκαίρως το επιβατικό κοινό στον Βόλο για να συνεχίσει το ταξίδι του. Παράλληλα, από τον σταθμό της πόλης μας οι ταξιδιώτες επιβιβάζονται στον στόλο μας για την ασφαλή και έγκαιρη επιστροφή τους» υπογραμμίζει ο κ. Κολυνδρίνης.

Για ηλεκτρονικές κρατήσεις και e – ticket οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.ktelvolou.gr και για τηλεφωνικές κρατήσεις να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2421033254 και 2421025527.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου