ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμικό παρών από πλήθος κόσμου και νεολαίων στην εκδήλωση του Τρ. Ε. Πλαστάρα

δυναμικό-παρών-από-πλήθος-κόσμου-και-ν-460415

Το πολιτικό του γραφείο εγκαινίασε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα, υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, στην Κ. Καρτάλη 1 – Αργοναυτών (1ος όροφος) στον Βόλο.

Σε μια συγκινητική τελετή, στην οποία τον τόνο… έδωσε η δυναμική συμμετοχή της νεολαίας, ο κ. Πλαστάρας υποδέχτηκε ψηφοφόρους, στελέχη και φίλους του, που, εκτός από τον 1ο όροφο, κατέκλυσαν και τον δρόμο μπροστά από το πολιτικό του γραφείο.

Εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή του κόσμου και τη δυναμική παρουσία ειδικά νέων ανθρώπων, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε: «Δεν ελπίζω, είμαι βέβαιος πλέον ότι ο ενθουσιασμός και η στήριξή σας μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη, ώστε ο Νομός Μαγνησίας στις 7 Ιουλίου να εκλέξει βουλευτή της δημοκρατικής παράταξης, του Κινήματος Αλλαγής».

Ο κ. Πλαστάρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιέγραψε το όραμά του για τη Μαγνησία, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, στα οποία πρέπει να στραφεί η προσοχή της κεντρικής διοίκησης, ώστε να ενισχυθούν οι μεγάλες προσπάθειες που κάνουν η Περιφέρεια, οι Δήμοι, παραγωγικοί φορείς και συνδικάτα.

«Για να αλλάξουμε τις ζωές μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δεν δέχομαι την άποψη ότι το επίπεδο ζωής μας δεν μπορεί να βελτιωθεί και στο μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι τα κρατικά επιδόματα και οι ελεημοσύνες. Δεν είναι κοινωνική πολιτική τα επιδόματα, αλλά οι δουλειές», σημείωσε.

Εκανε επίσης ειδική αναφορά στη νέα γενιά και στους νέους ψηφοφόρους, στους 17άρηδες, λέγοντας: «Το μέλλον είναι οι νέοι, που ζουν εδώ και εκείνοι που πρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα μας. Η νέα γενιά, η γενιά μου, είναι μια ασυμβίβαστη γενιά, που έχει όνειρα, που θέλει να προσφέρει. Είμαστε η γενιά, που είναι καταδικασμένη να τα αλλάξει όλα», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον προσωπικό του αγώνα, απευθύνοντας μήνυμα προς τους πολίτες της Μαγνησίας τόνισε: «Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους στη Μαγνησία, που τα τελευταία χρόνια είναι καθηλωμένη στο μηδέν. Εχω εργαστεί στο πιο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον, ως επιχειρηματίας στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτό που έμαθα ήταν να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω. Αυτό έκανα και ως συνδικαλιστής από το μετερίζι της ΟΕΒΕΜ, του Επιμελητηρίου και της ΓΣΕΒΕΕ. Και αυτό θα κάνω και τώρα.

Η στάση μου θα είναι πάντα ξεκάθαρη και στο ναι και στο όχι. Ναι σε ό,τι υπηρετεί το συμφέρον της Μαγνησίας, της πατρίδας και των πολλών, όχι σε ό,τι είναι εναντίον τους».

Τέλος, ο κ. Πλαστάρας έκανε επίσης ειδική αναφορά και ευχαρίστησε ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Ν. Μαγνησίας, που τον τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη τιμή που του έγινε και η οποία σύμφωνα με τον ίδιο αποτυπώνει την αποφασιστικότητά τους «να μπει ένα τέλος σε ό,τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ανοίξουμε όλοι μαζί μια νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας μας και της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου