ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου

συνεργασία-μιχ-μιτζικού-δωροθέας-κολ-460492

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη πραγματοποίησε προχθές Δευτέρα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός. Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Νοτίου Πηλίου και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για άριστη συνεργασία.

Η κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό για τα έργα που υλοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο να εκφράζει της συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις προτεραιότητες που έχει θέση η νέα Δημοτική Αρχή.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ο κ. Μιτζικός είναι τα προβλήματα στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και η ανάγκη για αντικατάσταση σε πολλές περιοχές των δικτύων ύδρευσης και την κατασκευής αποχετευτικών δικτύων. Επίσης, ζήτησε τη συνδρομή της για την προώθηση μιας σειράς ζητημάτων στα συναρμόδια υπουργεία, ενώ τόνισε πως «θα υπάρξει στενή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε και εκείνη από την πλευρά της την διάθεση να υπάρξει άριστη και στενή συνεργασία, ενώ ο κ. Μιτζικός στη συνέχεια επισκέφτηκε και τις Τεχνικές Υπηρεσίες προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των έργων που υλοποιούνται στο Νότιο Πήλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου