Συνάντηση Γ. Αναστασίου με τις Διοικήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-25, 19:50:04
Συνάντηση Γ. Αναστασίου με τις Διοικήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων Μαγνησίας

Με τις Διοικήσεις των Συλλόγων των Πολυτέκνων και των Τριτέκνων του νομού Μαγνησίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου. Στον  κ. Αναστασίου δόθηκε η δυνατότητα να εξηγήσει τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ απέναντι σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της χώρας όπως αυτό του δημογραφικού το οποίο έχεε σημαντικές, οικονομικές κοινωνικές και εθνικές επιπτώσεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε την ευαισθησία που έχει επιδείξει στο θέμα της αυξήσεις του αριθμού των γεννήσεων με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία έχει προτείνει την  ενίσχυση των πολύτεκνών οικογενειών με 200 ευρώ μηνιαίως για τρία χρόνια από την γέννηση ενός παιδιού, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και την μείωση κατά 30% του ΕΝΦΙΑ.

Η συζήτηση με τις Σ. Πράππα και Σ. Βακουφτσή και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων Πολυτέκνων και Τριτέκνων έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, καθώς ο  Γ. Αναστασίου ως δημοσιογράφος έχει βρεθεί ήδη στο πλευρό των συλλόγων και των αιτημάτων τους ουκ ολίγες φορές. Είναι χαρακτηριστικό αυτού του κλίματος μάλιστα πως ο κ. Αναστασίου ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ  κ. Ευαγγελινό προκειμένου να υπάρξει ραντεβού με τον Σύλλογο Τριτέκνων ώστε να επιτευχθεί ο δίκαιος στόχος έκπτωσης των μελών του Συλλόγου στην μετακίνησή τους με τα Αστικά λεωφορεία της πόλης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=