ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Ε. Πλαστάρας: Μιλάω με τους πολίτες τη γλώσσα της αλήθειας

τρ-ε-πλαστάρας-μιλάω-με-τους-πολίτες-τ-462050

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας στην περιοδεία που πραγματοποίησε σε χωριά του Πηλίου.

«Επισκέπτομαι καθημερινά χωριά του Πηλίου. Μιλάω με τους πολίτες τη γλώσσα της αλήθειας. Συνομιλώ με τους νέους, συζητάμε για τα ζητήματα που τους καίνε και τους απασχολούν. Αυτή είναι η μισή διαδρομή για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Η άλλη μισή θα ολοκληρωθεί εφόσον εκλεγώ βουλευτής και τους αποδείξω στην πράξη ότι έκανα όλα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκα απέναντί τους», επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την περιοδεία.

Πρώτος σταθμός ήταν η Ζαγορά, όπου ο υποψήφιος βουλευτής είχε συνάντηση με τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ζαγορίν», καθώς την Κυριακή πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση προκειμένου να συναποφασιστούν τα επόμενα αναπτυξιακά βήματα του Συνεταιρισμού.

Ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας εξήρε το έργο του «Ζαγορίν», υπογραμμίζοντας κυρίως το θετικό αποτύπωμα και τη συμβολή του στην τοπική οικονομία, ενώ επίσης αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει ο συνεργατισμός, που στην περίπτωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς εφαρμόζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Πλαστάρα που συνοδεύονταν από πολυμελές κλιμάκιο συνεργατών του πολιτικού του γραφείου, ήταν η Τσαγκαράδα, το Μούρεσι και ο Αγιος Ιωάννης.

O κ. Πλαστάρας επισκέφτηκε επίσης τις Μηλιές και τη Βυζίτσα. Στις Μηλιές ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, ενώ επίσης διανεμήθηκε εκλογικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής και το πρόγραμμα «Ελλάδα», το οποίο αποτελεί την αναπτυξιακή πρόταση του ΚΙΝΑΛ για την πραγματική έξοδο της χώρας από την κρίση.

Στη Βυζίτσα αντίστοιχα οι κάτοικοι της περιοχής έθεσαν στον υποψήφιο βουλευτή προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει στην περιοχή. Ειδικότερα έκαναν αναφορά στην ελλειμματική παρουσία γιατρού στην περιοχή στο ιατρείο που λειτουργεί για την εξυπηρέτησή τους, όσο και σε θέματα συγκοινωνίας, με τους κατοίκους του όμορφου χωριού του Πηλίου να ζητούν τροποποίηση των στάσεων επιβίβασης και αποβίβασης, διότι όπως τονίζουν υποχρεώνονται να διανύουν μεγάλη απόσταση μέχρι να προσεγγίσουν το κέντρο του χωριού, από το σημείο που εκτελείται σήμερα το δρομολόγιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου