ΤΟΠΙΚΑ

Βελόπουλος: Συνεργασίες για να πάρουμε καρέκλα δεν θα κάνουμε ποτέ

βελόπουλος-συνεργασίες-για-να-πάρουμ-462586

Προσκλητήριο στους πολίτες της Μαγνησίας να εμπιστευθούν την «Ελληνική Λύση» απηύθυνε από τον Βόλο όπου περιόδευσε το Σάββατο ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι η «Ελληνική Λύση» είναι το μοναδικό κόμμα που έχει πλήρες οικονομικό πρόγραμμα και συνεχίζοντας ανέφερε: «Το πρόταγμα για εμάς είναι να καταλάβει επιτέλους το πολιτικό σύστημα που έχει χρεοκοπήσει τη χώρα ότι χωρίς παραγωγή και πραγματική ανάπτυξη δεν πρόκειται να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, για την οποία προέβλεψε ότι θα πάρει αυτοδυναμία, αλλά ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι όπως τόνισε το κόμμα του δεν κινείται στη «λογική της καρέκλας».

«Συνεργασίες για να πάρουμε καρέκλες δεν θα κάνουμε ποτέ. Αν ήθελα καρέκλα θα ήμουν στη Νέα Δημοκρατία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω να πάρω υπουργείο. Η Ελληνική Λύση ήρθε για να μείνει και να κυβερνήσει. Καμία συνεργασία με τους αποτυχημένους πολιτικούς. Και αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα», είπε.

Επιτέθηκε ακόμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ εκφράζοντας την άποψη ότι «χτυπούν την Ελληνική Λύση διότι τους διακατέχει πανικός» και υποστήριξε πως το κόμμα του δέχεται βρώμικο πόλεμο. «Το επιχείρημα της ΝΔ είναι ελλιποβαρές αλλά και το γεγονός ότι στέλνει τον Κώστα Καραμανλή στην Βόρεια Ελλάδα, τον έβγαλαν από την πολιτική ναφθαλίνη για να χτυπήσει τον πυρήνα της Ελληνικής Λύσης. Είμαστε κόμμα της επαρχίας. Ο Καραμανλής καλά καθόταν εκεί που καθόταν τόσα χρόνια. Ας κάτσει στη Ραφήνα και ας αφήσει ήσυχη την Ελλάδα και εμάς». Επικεντρώνοντας εξάλλου τα πυρά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε πως «θεωρεί ότι πάνω από όλα είναι η πολιτική και ο στόχος του ενώ για εμάς πάνω από όλα είναι η ηθική. Ολες οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας ήταν τόσο φοβικές. Εμείς δεν πήραμε κανέναν από τους παλιούς πολιτικούς γιατί θέλαμε ανθρώπους χωρίς εμπλοκές με σκάνδαλα και διαφθορά».

Τέλος όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μεταξύ άλλων τόνισε πως πρέπει να ενεργοποιηθεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα. «Μετά το Μακεδονικό που το έλυσαν ανθελληνικά είναι έτοιμοι να συρθούν στο τραπέζι και να δώσουν κάτι που δεν τους ανήκει, το φυσικό αέριο και πετρέλαιο που εγώ φώναζα το 2008 -2009 και με κορόιδευαν στη ΝΔ. Σήμερα μας πηγαίνουν σε μια συνεκμετάλλευση που δεν είναι λύση. Είναι δικά μας τα κοιτάσματα και να ‘μαστε έτοιμοι για πόλεμο. Αν η Τουρκία θέλει πόλεμο θα τον έχει, γιατί οι Ελληνες ενωμένοι δεν φοβηθήκαμε ποτέ», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισκέφτηκε επίσης τον Αλμυρό, το Βελεστίνο και την Αγριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου