ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση για τις 120 δόσεις

κάλεσμα-συμμετοχής-στην-ενημερωτική-462625

Κάλεσμα απευθύνει η παράταξη “Εμπόροι Ενάντια στην Κρίση” προς όλα τα μελή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλη να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τις 120 δόσεις που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημητριάδος 176).

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης: “Από την πλευρά μας ως Έμποροι Ενάντια στην Κρίση καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΒ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ΔΣ, αν και κάπως καθυστερημένα υιοθέτησε και ψήφισε την πρότασή μας.

Αφού για ένα τέτοιο μέτρο είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς το σύνολο των εμπόρων και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατί μπορεί να δώσει μια ανάσα, παρά τις όποιες ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν.

Τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν.Ιωνίας, αφού αυτός είναι κατά βάση ο σκοπός και ο ρόλος του.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε κάνουμε όλα τα χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ του ΕΣΒ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου