ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή στα Πευκάκια

σοβαρός-τραυματισμός-δικυκλιστή-στα-463295

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Εχασε τον έλεγχο της μηχανής του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 4.15 τα ξημερώματα στα Πευκάκια.

Στο ύψος του καρνάγιου 53χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα και άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και παραμένει νοσηλευόμενος.

Όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος ο 53χρονος επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στα Πευκάκια στο σπίτι του.Ωστόσο, άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη και να ανατραπεί.

Αρχικώς ο οδηγός φαινόταν να είναι καλά. Είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε ότι πονάει στο χέρι. Στην πορεία όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Βυθίστηκε και έχασε την επαφή με το περιβάλλον προφανώς επειδή υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν έφερε το προστατευτικό του κράνος.

Για το ατύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Βόλου που ερευνά κάθε στοιχείο του τροχαίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου