ΤΟΠΙΚΑ

Τραγικό τέλος για 53χρονο ποδηλάτη στον περιφερειακό

τραγικό-τέλος-για-53χρονο-ποδηλάτη-στον-463377

Το νήμα της ζωής του άτυχου Βολιώτη κόπηκε ακαριαία, όταν το ποδήλατό του παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση

Φρικτό θάνατο βρήκε 53χρονος Βολιώτης ποδηλάτης χθες το μεσημέρι στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, λίγο πριν τον κόμβο του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη Νέα Ιωνία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3.30 το μεσημέρι, οι συνθήκες ωστόσο κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι απολύτως εξακριβωμένες, για αυτό και η Τροχαία Βόλου ελάμβανε καταθέσεις μέχρι αργά το βράδυ, προκειμένου να διαπιστώσει πώς ακριβώς σημειώθηκε.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο άτυχος ποδηλάτης Μ.Μ. κινούνταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα. Στο ίδιο ρεύμα κινούνταν και το ΙΧ αυτοκίνητο, όταν άγνωστο για ποιο λόγο το ΙΧ παρέσυρε τον ποδηλάτη. Ο 53χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα χτυπημένος στο κεφάλι.

Ο θάνατός του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν ακαριαίος. Η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε έσπευσε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν όμως ήδη αργά. Ο 53χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Λίγο αργότερα η σορός του μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να ειδοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι. Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και αναμενόταν να οδηγηθεί χθες το βράδυ στο Αυτόφωρο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου