ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Λούλης: «Ειλικρινά αισθάνομαι βαθύτατα υποχρεωμένος…»

κ-λούλης-ειλικρινά-αισθάνομαι-βαθύτ-463613

Από τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή:

Κύριε Διευθυντά,

Σε απάντηση των ερωτημάτων σας, σχετικά με τα δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας, η οποία είχε την καλοσύνη να δημοσιεύσει κείμενα του βιβλίου μου – κάτι που άλλες εφημερίδες το κάνουν μόνο με αμοιβή – έχω να αναφέρω τα εξής:

Ειλικρινά αισθάνομαι βαθύτατα υποχρεωμένος στην εφημερίδα αυτή για την δημοσίευση κειμένων του βιβλίου μου.

Μετά την αναθέρμανση με τις σχετικές αναφορές, αποφάσισα να προβώ, τον επόμενο μήνα, σε 14η έκδοση διότι οι προηγούμενες 13 εκδόσεις με συνολική εκτύπωση 32.000 βιβλίων έχουν ήδη εξαντληθεί.

Τόσο η δωρεάν αυτή διαφήμιση όσο και τα 57 εγκωμιαστικά σχόλια από πολιτικούς από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά, που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες, είναι ένα γεγονός το οποίο μου προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση. (Προφανώς ο συντάκτης της εν λόγω εφημερίδας παρέλειψε να τις διαβάσει).

Είναι πολύ δύσκολο ένα ιστορικό βιβλίο να γίνει αποδεκτό από πολιτικούς και ιστορικούς ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού φάσματος.

Εκτός από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, δυο πρώην Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων, ενός υπουργού του ΣΥΡΙZA, έξι υπουργών της ΝΔ, δυο υπουργών του ΠΑΣΟΚ, ενός υπουργού του ΑΝΕΛ, ενός βουλευτή του ΣΥΡΙZA, οκτώ βουλευτών της ΝΔ, δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενός βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ενός βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πέντε Μητροπολιτών, ενός υπουργού της Κύπρου, δυο βουλευτών της Κύπρου και τέλος του Πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έγραψαν επαινετικά σχόλια για το βιβλίο αυτό, υπογραμμίζοντας την αντικειμενικότητα των κειμένων του.

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος Λούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου