ΤΟΠΙΚΑ

«Σαρώνει» το «Volos Shopping»

σαρώνει-το-volos-shopping-463637

Περίπου 638 καταναλωτές έχουν «κατεβάσει» μέχρι στιγμής την εφαρμογή στο κινητό τους

Εντονότατο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από την πλευρά των καταναλωτών για το «Volos Shopping» που πρώτος ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θέσπισε, με 638 να έχουν «κατεβάσει» μέχρι στιγμής την εφαρμογή στο κινητό τους.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οι καταναλωτές που έγνεψαν ήδη καταφατικά στο νεύμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για άμεση ενημέρωση σχετικά με την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις αυξάνονται σταδιακά, με την ανταπόκριση των επαγγελματιών, ωστόσο, να μην είναι η αναμενόμενη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Από το σύνολο των 445 μελών του Εμπορικού Συλλόγου που μπορούν εν δυνάμει να ενταχθούν στην εφαρμογή, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους, μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί μόλις 37, ενώ υπάρχουν και νέα αιτήματα που προστίθενται σταδιακά.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος, επισημαίνει ότι «η ανταπόκριση των συναδέλφων δεν είναι η αναμενόμενη. Η συμμετοχή τους είναι καθοριστική για την εδραίωση, ανάπτυξη και εξέλιξη της πρωτοβουλίας, που φιλοδοξούμε να αναχθεί μακροπρόθεσμα σε οδηγό της πόλης, μεταφρασμένο σε διάφορες γλώσσες, προκειμένου να εξυπηρετούνται ντόπιοι αλλά και επισκέπτες της περιοχής», είπε.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα που καταφθάνουν στην διοίκηση του εμπορικού συλλόγου είναι ενθαρρυντικά, με δεκάδες καταναλωτές να ζητούν πληροφορίες για την ψηφιακή εφαρμογή που σε πρώτη φάση είναι συμβατή με περιβάλλον android ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε όλα τα είδη κινητών τηλεφώνων.

Στόχος και προσδοκία των εμπνευστών της καινοτομίας που προκαλεί αίσθηση, είναι η ενδυνάμωση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος, η προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και η συνεπακόλουθη αύξηση στην κίνηση και τους τζίρους των καταστημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου