ΤΟΠΙΚΑ

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών από το Γηροκομείο Βόλου

ρύθμιση-ληξιπρόθεσμων-οφειλών-από-το-463750

Το ίδρυμα εντάχθηκε στη νομοθετική διάταξη με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα

Στη νομοθετική διάταξη περί ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία εντάχθηκε χθες το Γηροκομείο Βόλου, με την διοίκηση να υπογραμμίζει «τολμούμε να ονειρευτούμε την επόμενη μέρα».

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνος υπογράμμισε ότι «οι κοινές προσπάθειες απέδωσαν καρπούς», ενώ σημείωσε ότι η ένταξη στις 120 δόσεις «είναι σημαντική μέρα για μας και το Ιδρυμα, που εισέρχεται πλέον σε νέα εποχή».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του Ιδρύματος, με αφορμή την ένταξη στην παραπάνω ρύθμιση, υπογραμμίζεται ότι η 21η Ιουνίου αποτελεί μέρα ορόσημο «που όχι μόνο δεν θα έχει το άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά μια μέρα που θα έχει όνειρα, σχεδιασμό και πλάνα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων. Μια μέρα που θα μας επιτρέψει να νιώσουμε υπερηφάνεια και χαρά για το έργο μας και να λάβουμε την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθήσαμε κι εμείς τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας».

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα στα μέλη της τοπικής κοινωνίας να επισκεφτούν το Ιδρυμα, συμμετέχοντας στην εορτή των Αγίων Πάντων που τιμάται αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Γηροκομείου, «για να γιορτάσουμε και την νέα μας αρχή», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα γίνεται λόγος για μια νέα εποχή για το Ιδρυμα, που ανακτά τον βηματισμό του, συνεχίζοντας την πορεία του, με την στήριξη πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου