ΤΟΠΙΚΑ

Στον αστυνομικό διευθυντή ο Νίκος Χαυτούρας

στον-αστυνομικό-διευθυντή-ο-νίκος-χαυ-464100

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Mε τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Καραΐσκο στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας

Ο κ. Χαυτούρας ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο των αστυνομικών , ενώ ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την Διεύθυνση Μαγνησίας όπως είναι η έλλειψη προσωπικού, αλλά και η αστυνόμευση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί είναι η στέγαση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Στον Πτελεό

Τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Παναγίας Ελεούσας προστάτιδας του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Πτελεού παρακολούθησε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας. Κάθε χρόνο ο Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Πτελεού τιμά την Παναγία Ελεούσα, την Παναγία του Συνεταιρισμού, η εικόνα της οποίας φυλάσσεται στο Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού. Ο γιατρός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και περιηγήθηκε στο χωριό ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που του ανέφεραν οι πολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου