ΤΟΠΙΚΑ

Υπαίθριο «νεκροταφείο» αδέσποτων στην Αγριά

υπαίθριο-νεκροταφείο-αδέσποτων-στ-465184

Το ένα μετά το άλλο αθώα τετράποδα νεκρά καταμεσής του δρόμου έβρισκαν κάτοικοι της περιοχής – Κατακραυγή μέσω του Facebook

Αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη βρέθηκαν κάτοικοι της Αγριάς. Ανθρωπόμορφα τέρατα έσπειραν φόλες στην περιοχή Αστέρια και σκόρπισαν μαρτυρικό θάνατο μαζικά σε αθώες ψυχές.

Κάτοικοι της Αγριάς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβρισκαν το ένα μετά το άλλο νεκρά καταμεσής του δρόμου, πάνω σε πεζοδρόμια, μέσα σε οικόπεδα, αθώα τετράποδα. Τουλάχιστον 15 αδέσποτα σκυλιά σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου στην σελίδα της στο Facebook βρέθηκαν νεκρά από φόλες στην περιοχή Αστέρια Αγριάς.

Η περιοχή φαίνεται να μετατράπηκε σε απέραντο υπαίθριο νεκροταφείο αδέσποτων αποκαλύπτοντας την ανθρώπινη κτηνωδία. Για την περιοχή υπήρχαν στο παρελθόν διαμαρτυρίες πολιτών. Μιλούσαν για αγέλες αδέσποτων που έκαναν επιθέσεις σε περαστικούς με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους.

Φαίνεται ότι για κάποιους η «λύση» ήταν ο θάνατος… Το πολλαπλό συμβάν σήμανε συναγερμό στους φιλόζωους της περιοχής και προκάλεσε κατακραυγή μέσω της σελίδας της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου στο Facebook.

Φιλόζωοι προτρέπουν τους κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα των νεκρών αδέσποτων να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία και να προχωρήσουν ακόμη και σε επικήρυξη των «δολοφόνων». Με σκληρές εκφράσεις ξεσπούν εναντίον των ανθρωπόμορφων τεράτων που σκόρπισαν τον θάνατο σε αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Αλλοι εμφανίζονται επικριτικοί ότι δεν εφαρμόζεται πρόγραμμα στειρώσεων με αποτέλεσμα τα αδέσποτα να πολλαπλασιάζονται και να προκαλούν προβλήματα.

Το συμβάν όμως δείχνει να παίρνει κι άλλες διαστάσεις, καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες των μέσων μαζικής δικτύωσης που καλούν τους επισκέπτες να «μην πατήσουν το πόδι τους» στην περιοχή, δυσφημίζοντας τουριστικά το γνωστό παραλιακό χωριό.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου