ΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις από το Λιμεναρχείο Βόλου

συλλήψεις-από-το-λιμεναρχείο-βόλου-465259

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες, στις 2 το μεσημέρι, κατόπιν νομότυπου ελέγχου που διενήργησαν λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου κατελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, εντός της χερσαίας Ζώνης του Λιμανιού του Βόλου, να κατέχει μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε. Ο 27χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης από το Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση για περιστατικό παράνομης απουσίας Έλληνα ναυτικού από φορτηγό πλοίο με Ελληνική σημαία, που καταγράφηκε χθες στο λιμάνι του Βόλου.

Επιπρόσθετα σήμερα περίπου στη 1 το μεσημέρι σε έλεγχο Λιμενικών του Τμήματος Τροχαίας, κατελήφθη ένας ημεδαπός 70 ετών να οδηγεί στην παραλιακή οδό Αργοναυτών στον Βόλο δίκυκλο όχημα, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδηγήσεως, ασφάλιση και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ήταν ληγμένη. Ο 70χρονος συνελήφθη, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, σχηματίσθηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου