ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος η έδρα στη Μαγνησία για την «Ελληνική Λύση»

στόχος-η-έδρα-στη-μαγνησία-για-την-ελλ-465341

Παρουσιάστηκε χθες το ψηφοδέλτιο με τους οκτώ υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας

Η αύξηση του ποσοστού του 5%, που έλαβε στις ευρωεκλογές, και η έδρα στη Μαγνησία είναι ο εκλογικός στόχος της Ελληνικής Λύσης, που κατεβαίνει στη μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου με πλήρες ψηφοδέλτιο, αλλά και καταγεγραμμένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα. «Στην Ελληνική Λύση οι ψηφοφόροι μπορούν να βρουν πατριωτική έκφραση», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Παύλος Μαρκάκης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου για την παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου.

«Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο συμπαγές και πλήρες, που καλύπτει όλες τις ομάδες του πληθυσμού», σχολίασε ο κ. Μαρκάκης παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας κατ’ αλφαβητική σειρά. Πρόκειται για τους Γιώργο Αρμέντζιο απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννη Γιαννιτσάκη τεχνικό ΟΣΕ, Αθανασία Μαρκάτα διοικητική υπάλληλο στον ΕΟΠΥΥ Μαγνησίας, Παύλο Μαρκάκη πολιτικό μηχανικό, Ανθούλα Μπένου εκπαιδευτικό, Μάγδα Παραπαρέκη αισθητικό, Νίκο Πλακόπουλο δικηγόρο και Αποστόλη Τσακανίκα αγρότη.

Οπως επεσήμανε ο κ. Μαρκάκης τα αρχικά ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης δεν άλλαξαν παρά τις αιτήσεις υποψηφιότητας που κατατέθηκαν. «Ορισμένοι υποψήφιοι που έμειναν εκτός ψηφοδελτίων άλλων κομμάτων και αποτελούν αξιόλογα στελέχη δεν κρίθηκε ότι είναι ηθικό να μπουν στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές», σημείωσε ο κ. Μαρκάκης.

Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση άφησε να εννοηθεί ότι οι αποχωρήσεις στελεχών της Ελληνικής Λύσης οφείλονται σε προσωπικές πικρίες, που έρχονται σε αντίθεση με το πνεύμα του κόμματος που είναι η προσφορά στην πατρίδα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζοντας ότι είναι άμεσα υλοποιήσιμο. «Είμαστε το μοναδικό κόμμα που διαθέτουμε τυπωμένο πρόγραμμα με θέσεις. Η Ν.Δ. διαθέτει πρόγραμμα των 50 σελίδων εκ των οποίων οι 49 είναι φωτογραφίες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παρουσιάσει πρόγραμμα, γιατί δεν υπάρχει ενιαία ιδεολογική κατεύθυνση», σχολίασε προσθέτοντας ότι «η Ελληνική Λύση είναι το μόνο κόμμα που εκφράζει τον πατριωτικό χώρο».

Ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε ότι ο εκλογικός στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού του 5%, που έλαβε το κόμμα στις ευρωεκλογές. Εκτίμησε ότι η Ελληνική Λύση θα μπορέσει να ξεπεράσει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ και αν όχι σε αυτές τις εκλογές, στις επόμενες, να είναι το τρίτο κόμμα στην χώρα. «Η Ελληνική Λύση δεν είναι ευκαιριακό κόμμα» είπε και μίλησε για αυξανόμενο ποσοστό που όμως δεν αποτυπώνεται σε «φτιαχτά» γκάλοπ.

Τόνισε δε ότι στόχος είναι η έδρα στη Μαγνησία. «Θέλουμε να εκλέξουμε βουλευτή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης και να κάνουμε για τον τόπο μας ό,τι δεν έγινε από βουλευτές που έμειναν σιωπηροί ή υποτάχθηκαν πολιτικά», σημείωσε.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην προχθεσινή συγκέντρωση για το «Γεωργούλα» αφήνοντας αιχμές κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποιώντας τους βουλευτές της Ν.Δ. ότι δεν θα γίνουν δεκτές δικαιολογίες περί «τετελεσμένων αποφάσεων». «Θα μας ξαναβρούν στην πλατεία Ευαγγελίστριας. Θα είμαστε παρόντες στο πλευρό του δημάρχου κι εκείνοι θα είναι απόντες», ανέφερε.

Στον Βόλο αύριο Σάββατο ο Κυριάκος Βελόπουλος

Από το βήμα της συνέντευξης Τύπου επισημοποιήθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου αύριο Σάββατο στον νομό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Βελόπουλος θα βρίσκεται στις 11π.μ. στην πλατεία Αλμυρού, στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο Βελεστίνου, στη 1μ.μ. στην παραλία του Βόλου (Ιωλκού – Αργοναυτών) και το πρόγραμμα των ομιλιών του θα κλείσει στην Αγριά στις 2μ.μ. στον χώρο του ΚΑΠΗ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου