ΤΟΠΙΚΑ

Τρύφων Ε. Πλαστάρας: «Μονόδρομος η στήριξη της τοπικής αγοράς»

τρύφων-ε-πλαστάρας-μονόδρομος-η-στήρ-465450

Τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας σε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο

Τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Τρύφων Ε. Πλαστάρας όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η επίσκεψη μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν, καθώς ο κ. Πλαστάρας είναι και ο ίδιος γνώστης των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου αφού βιώνει καθημερινά και ο ίδιος την αγωνία του ελεύθερου επαγγελματία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην καθημερινότητά του, όπως υπερφορολόγηση, υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, χαμηλός τζίρος, μειωμένη αγοραστική δύναμη, μειωμένη πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, παραεμπόριο και φοροδιαφυγή, κ.α, καθώς και τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη τα οποία συνδέονται άμεσα με την επιχειρηματικότητα.

Μετά από εκτενή ενημέρωση και διάλογο εκφράστηκε η έντονη αγωνία και ανησυχία για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν σε μια ειλικρινή μεταξύ τους συνεργασία, με ορίζοντα την τόνωση της τοπικής αγοράς και όχι μόνο, ενώ επεσήμαναν ότι είναι αναγκαία η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, να ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις, να γίνει προσέλκυση νέων επενδύσεων και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στη Μαγνησία.

Ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας δεσμεύτηκε ενώπιον του συλλόγου για στενή εποικοδομητική συνεργασία, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του, ενώ ανέφερε ότι ο λόγος της συμμετοχής του στην κεντρική πολιτική σκηνή έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό, να σταθεί αρωγός στον αγώνα του Boλιώτη ελεύθερου επαγγελματία.

Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον πολιτικό του αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου