ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή 58χρονος Βολιώτης για τις ασελγείς πράξεις σε δύο αγοράκια

στη-φυλακή-58χρονος-βολιώτης-για-τις-ασε-465845

Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση των δύο ανήλικων αγοριών του ανιψιού του

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 58χρονος Βολιώτης, που το καλοκαίρι του 2018 ασέλγησε σε δύο αγοράκια, παιδιά του ανιψιού του, του παιδιού του ίδιου του αδερφού.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας και την άσκηση ποινικής δίωξης για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και αποπλάνηση τέκνων από πρόσωπο οικείο που συνοικούσε με τα θύματα, ο 58χρονος κλήθηκε χθες να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Παρά τα προβλήματα υγείας, που ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει, όπως κινητικά και αναπνευστικά, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μετά την απόφαση προφυλάκισης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς φέρεται να παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα.

Στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύεται φρουρούμενος μέχρι να βελτιωθεί η υγεία του και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στις καταγγελλόμενες πράξεις λέγοντας ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν ούτως ή άλλως να έχει σεξουαλικές επαφές και γι’ αυτό ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος υποστήριξε ότι τα καταγγελλόμενα περιστατικά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας των δύο αγοριών, επειδή οι σχέσεις του με τους γονείς τους είχαν ψυχρανθεί.

«Ολα ξεκίνησαν όταν ζήτησα από τους γονείς τους να μου δίνουν ένα μέρος των επιδομάτων τους για να μπορώ να μεγαλώνω με μεγαλύτερη ευκολία τα παιδιά, επειδή είμαι χαμηλοσυνταξιούχος», φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας ότι τότε ξεκίνησαν και οι κόντρες με την οικογένεια των παιδιών.

Τέλος, για τα δύο ανήλικα αγόρια είπε ότι τα αγαπά σαν να είναι δικά του παιδιά.

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη όταν τα δύο αγοράκια έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν στη μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι διατύπωσαν με πόνο ψυχής τις τραυματικές εμπειρίες που είχαν με το συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο τους προέτρεπε σε ασελγείς πράξεις, που τους έφερναν σε δύσκολη θέση, που έχουν μαυρίσει την ψυχή τους.

Οι αναφερόμενες ενέργειες που αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια σοκάρισαν την οικογένεια των παιδιών, που απευθύνθηκε αναστατωμένη στη Δικαιοσύνη.

Ο θείος του πατέρα της οικογένειας υποτίθεται ότι ήταν άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης τους. Ετσι του είχαν αναθέσει να προσέχει τα δύο από τα παιδιά τους, καθώς οι γονείς έπρεπε να λείπουν ώρες από το σπίτι για λόγους εργασίας, ενώ δεν μπορούσαν να αφήνουν μόνα τα δύο ανήλικα τέκνα.

Ωστόσο, το συγγενικό τους πρόσωπο που έδειχνε να τους αγαπάει και να προσφέρεται να τους βοηθήσει στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν αποδείχτηκε ότι δεν είχε και τόσο αθώες προθέσεις.

Εβλαψε και ζημίωσε ανεπανόρθωτα την οικογένεια, η οποία σήμερα προσπαθεί να ξεπεράσει με κάθε τρόπο τα προβλήματά της και να γυρίσει σελίδα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου