ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς νερό για δύο ώρες η περιοχή των Αγίων Σαράντα

χωρίς-νερό-για-δύο-ώρες-η-περιοχή-των-αγ-466413

Χωρίς νερό για δύο ώρες έμεινε νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η περιοχή των Αγίων Σαράντα όπου δραστηριοποιούνται πολλές τουριστικές επιχειρήσεις.

Η δεξαμενή… στέρεψε εξαιτίας της υπερκατανάλωσης που σημειώθηκε σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μακρυράχης, κ. Δημήτρη Κουφογιάννη.

Καταστηματάρχες οι επιχειρήσεις των οποίων «βούλιαζαν» από χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν για το τριήμερο στην περιοχή, αναγκάστηκαν να κλείσουν τουαλέτες, μηχανές καφέ λόγω έλλειψης νερού.

Την ώρα της κορύφωσης της δουλειάς η διακοπή στην υδροδότηση τους «έκοψε τα χέρια» και δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες.

Όπως έγινε γνωστό, στην περιοχή τοποθετήθηκε νέο δίκτυο, η δεξαμενή υδροδότηση έκανε υπερχείλιση και είχαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Φαίνεται όμως ότι το δίκτυο άντεξε με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές και το νερό επανήλθε μετά από δύο ώρες, οπότε και άρχισαν και πάλι να λειτουργούν απρόσκοπτα οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κουφογιάννη το πρόβλημα ήταν η υπερκατανάλωση κι όχι κάποια βλάβη. «Το δίκτυο είναι καινούριο. Δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα. Μία εκκρεμότητα που υπάρχει θα διευθετηθεί εντός της εβδομάδας», διαβεβαίωνε ο ίδιος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου