ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα των υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

κάλεσμα-των-υποψηφίων-βουλευτών-μαγν-466473

Την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου θα επισκεφτεί τον Βόλο στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου-όπως πρώτος έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ– ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Βογιατζή, που μαζί με τους οκτώ υποψηφίους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στη Μαγνησία παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Βογιατζής απηύθυνε προς τους πολίτες κάλεσμα στήριξης του κυβερνώντος κόμματος, «απέναντι», όπως ειπώθηκε «στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που θα δεχτεί το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας», ενώ εκ μέρους της «Προοδευτικής Συμμαχίας» ο Δημ. Κολέτσος, ζήτησε από τους πολίτες να «βάλουν φρένο στην παλινόρθωση τους παλαιού πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τον τόπο, στηρίζοντας δυνατά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι προηγουμένως παρουσιάστηκαν με αλφαβητική σειρά από τον Συντονιστή του κόμματος.

«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι πιο κρίσιμες και καθοριστικές για τη χώρα από την αρχή της κρίσης. Είναι η πρώτη φορά που η επόμενη κυβέρνηση θα μπορεί να χαράξει τη δική της στρατηγική αυτόνομα χωρίς την εποπτεία των ξένων και να υλοποιήσει το δικό της πρόγραμμα, χωρίς τον βραχνά της αποπληρωμής δόσεων και με ένα «μαξιλαράκι» που θα της επιτρέπει να υλοποιήσει πολιτικές υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Και αυτό το κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος Μάκης Μπαλλής. «Ευελπιστούμε το βράδυ της 7ης Ιουλίου με τη βοήθεια του ελληνικού λαού, να κάνουμε ένα αξέχαστο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ονομαστική του εορτή».

«Η κυβέρνηση κλήθηκε να λειτουργήσει σε ασφυκτικό δημοσιονομικά περιβάλλον και μία σκληρή συμφωνία το 2015. Υπήρξαν άδικες επιλογές αλλά και πολλές που βοήθησαν χιλιάδες κόσμου, όπως η πρόσβαση στην υγεία για 2,5 εκατ. ανασφάλιστους», ανέφερε ο έτερος βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Αλ. Μεϊκόπουλος και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο χαρτοφυλάκιό της στο υπουργείο Οικονομικών και στα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε πως «το μοναδικό κυβερνητικό σχέδιο που μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά είναι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με τη σειρά της αφού έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της δικής της κυβερνητικής θητείας ζήτησε επίσης από τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, για να συνεχιστεί η ανάταση της χώρας, όπως είπε.

«Είναι μια μάχη κρίσιμη στην οποία ο λαός πρέπει να είναι προσεκτικός για τις επιλογές που θα κάνει» παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσιφέλης, ενώ ο Άκης Καλαμαράς τόνισε πως «κάποιοι βιάζονται να προεξοφλήσουν νίκη της ΝΔ» και ότι «ο λαός είναι εκείνος που θα αποφασίσει με βάση τα προγράμματα», επισήμανε με τη σειρά του ο Ακης Καλαμαράς

Τέλος η Φωτεινή Κοκκινάκη υπογράμμισε ότι επί 4 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε για να κρατήσει όρθια την κοινωνία από πολιτικές που τη φτωχοποίησαν, συμπληρώνοντας πως «στις 7 Ιουλίου θα είμαστε όλοι παρόντες για να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο», ενώ ο Ηλ. Καραπατάκης υποσχέθηκε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ « ο αγώνας θα συνεχιστεί για την ανάταξη της χώρας και τη μείωση της ανεργίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου